După 1 an de la implementarea soluției Oraroo, în contextul expansiunii rapide a echipei sale, echipa Advisority a reușit să reducă efortul pentru colectarea datelor pentru facturarea serviciilor si a eliminat complet efortul manual pentru realizarea pontajului de salarizare folosind soluția Oraroo.

Consultanții Advisority lucrează in general pe proiecte cu tipologii mixte cu durată variabilă. Echipa administrativa depunea un efort mare pentru colectarea datelor/informațiilor cu întocmirea pontajului pentru calcul salarizare cât și facturarea lunară către clienți.

Oraroo a fost implementat în Advisority la începutul anului 2020. Platforma permite planificarea consultanților pe proiecte, iar aceștia pontează pe aceste alocări. Aceste informații se constituie în sursa de date pentru facturarea lunara. Datorită integrării cu informațiile de concedii, se îndeplinesc premisele pentru o facturare corectă.

Echipa Advisority a pontat 140.000 de ore facturabile în Oraroo. Totodată, implementarea Oraroo a redus cu 80% efortul pentru colectarea datelor pentru facturarea lunară.

Oraroo este un produs menit să îi ajute pe fondatorii de IMM-uri să-și gestioneze mai bine personalul, având și angajații respectivelor IMM-uri de câștigat în tot acest timp. Oraroo asigură managerilor de IMM-uri accesul la procese HR digitale intuitive, conform reglementărilor în vigoare, permițând echipelor să se concentreze pe activitățile esențiale și pe creșterea afacerii.

Soluția poate fi achiziționată de către IMM-uri sub forma unui abonament lunar și poate fi integrată cu sistemele furnizorilor de servicii externalizate de contabilitate și salarizare, eliminând introducerea manuală a datelor.

Mai multe detalii despre Oraroo și cum poat ajuta companiile din România la administrarea activităților de resurse umane, aflați din acest material.