Bright Spaces, companie care oferă o soluție de marketing și leasing bazată pe 3D digital twins pentru real estate, urmărește ca în 2023 să atragă clienți din regiunea MENA (Middle East & North Africa), după ce în 2022 a deschis cu succes subsidiara sa din Marea Britanie.

Portofoliul actual al companiei include dezvoltatori din România, Marea Britanie și Ungaria, pentru care Bright Spaces a mapat peste 700.000 de metri pătrați de spații de birouri și rezidențiale.

Mike Hapoianu vine cu o experiență de peste 22 ani în real estate, people management, business development și business planning, timp în care a lucrat pentru companii din România, Emiratele Arabe Unite, Statele Unite ale Americii, Polonia, Turcia și Bulgaria.

În calitate de Regional Manager MENA la Bright Spaces, Mike Hapoianu va contribui la extinderea companiei în regiune, prin atragerea jucătorilor de pe piața de real estate pentru care digitalizarea este fundamentală.

“Mă bucur să conduc activitatea Bright Spaces în MENA și să îmi folosesc cunoștințele și experiența pentru a dezvolta soluția noastră proptech aici. M-am alăturat companiei deoarece cred în valoarea pe care o aduce în piață prin tehnologia dezvoltată, în misiunea pe care și-a asumat-o, în echipa din spate, precum și în impactul pe care îl va avea în regiune. Împreună, lucrăm la a încheia parteneriate de success pe termen lung în MENA și la a pune Bright Spaces pe harta globală a creatorilor de noi categorii de tehnologie în real estate”, afirmă Mike Hapoianu, Regional Manager MENA, Bright Spaces.

“Strategia noastră pentru 2023 este construită în jurul ambiției de a susține dezvoltatorii imobiliari printr-o soluție tech inovatoare, diferită și extrem de intuitivă. Eforturile noastre merg către integrarea unor tehnologii noi, consolidarea prezenței pe piețele unde avem deja parteneriate și intrarea în noi regiuni, precum și creșterea echipei cu specialiști din real estate și tech. Ne uităm spre MENA pentru că vedem potențialul zonei și apetitul pentru inovație, ceea ce face soluția noastră produsul ideal pentru dezvoltatori”, spune Bogdan Nicoară, CEO & Co-fondator Bright Spaces.

Prin soluția pe care o oferă, Bright Spaces contribuie la reducerea cu până la 50% a timpului de închiriere, digitalizarea și optimizarea task-urilor manuale, atragerea și calificarea potențialilor clienți prin campanii de digital marketing și website-uri interactive, diferențierea pe piață prin inovație digitală în real estate, precum și la atingerea unor importante obiective de sustenabilitate.

Bright Spaces este un startup proptech european venture backed care susține eforturile de marketing și leasing ale dezvoltatorilor imobiliari prin digital twins 3D. Cu ajutorul vizualizării în mediu 3D, disponibilitatea digitală a spațiilor și diferite module de automatizare, optimizare și digitalizare a acțiunilor specifice procesului de marketing, închiriere sau vânzare, Bright Spaces urmărește creșterea numărului de cereri relevante și închiderea mai rapidă a acordurilor comerciale.