Prin această colaborare, compania Moorland Property Solutions Ltd., cu sediul în Manchester, face un pas important spre digitalizare și va începe să folosească platforma dezvoltată de Bright Spaces pentru a-și prezenta clădirea de birouri Brickfield Business Center, din Northwich, din decembrie 2020.

Bright Spaces dezvoltă prima soluție digitală completă de vizualizare pentru spațiile de birouri, punând la dispoziție un proces de închiriere mai eficient și optimizat pentru chiriași, agenți și dezvoltatori. Soluția integrează elemente de interactivitate, realitate virtuală, randări 3D și automatizări și poate fi folosită pentru orice spațiu, indiferent de mărime sau locație.

Anul acesta, Bright Spaces a făcut parte din cea de-a 8-a cohortă a acceleratorului Pi Labs și și-a validat soluția în România, unde a semnat deja parteneriate cu dezvoltatori cunoscuți.

Brickfield Business Centre, Northwich oferă spații moderne, complet renovate - spații de business de înaltă calitate amplasate într-un mediu special amenajat, în apropierea celor mai importante mijloace de transport. Design-ul spațiului este flexibil și disponibil în orice combinație, de la 100 mp la 1600 mp, aceasta fiind o ofertă unică în localitate.

Odată implementată, platforma Bright Spaces:

 • Va crește numărul de solicitări calificate de vizualizare live a clădirii
 • Va oferi potențialilor chiriași și agenți posibilitatea de a vizualiza spațiile disponibile în diferite variante de fit-out, în 2D și 3D, precum și tururi virtuale
 • Va optimiza timpul de lucru pentru departamentul de leasing prin digitalizarea activităților manuale

În plus, soluția implementată de Bright Spaces va avea următoarele caracteristici:

 • Prezentarea clădirii în 3D, cu opțiuni de căutare avansate pentru fiecare tip de etaj și împărțire a spațiului
 • Vizionare 3D & VR a întregului spațiu cu 3 variante de fit-out
 • Vizionare 3D & VR a zonelor împărțite cu o varianta de fit-out
 • Cererea de oferte sau programarea de vizite pentru fiecare etaj sau zonă
 • Notificări atunci când se solicită o vizită sau o ofertă
 • Admin panel pentru toate vizitele și cererile de oferte
 • Crearea ofertelor în format digital
 • Maparea digitală a locației și a punctelor de interes
 • Imagini, video-uri și o galerie 360

”Am creat un spațiu de business care oferă cel mai înalt grad de flexibilitate, însă uneori poate fi dificil pentru cei care nu lucrează în real estate să își imagineze cum ar putea arăta spațiul pentru ei. Bright Spaces a creat o soluție pentru această problemă. Folosind tehnologia lor avansată, potențialii chiriași vor putea vizualiza virtual spațiul de la Brickfield Business Centre, Northwich, care va fi adaptat în mod digital pentru a răspunde nevoilor lor. Clienții nu va trebui să își imagineze cum poate arăta spațiul pentru ei, platforma Bright Spaces le va arăta. Suntem încântați de soluția pe care Bright Spaces o va crea pentru noi și de modul în care ne va ajuta în procesul de marketing. Acesta este primul pas dintr-o relație lungă și fructuoasă”, Oliver Moorhouse, Director, Moorland Property Solutions Ltd.

”Suntem încântați să semnăm primul nostru parteneriat în Marea Britanie și suntem mândri de încrederea pe care ne-o acordă Moorland Property Solutions Ltd.. Este un pas mare pentru noi, căci ne dorim să accesăm mai multe piețe internaționale și să facem această soluție accesibilă oricărui potențial chiriaș sau agent care vrea să vizualizeze un spațiu de birouri într-un mod sigur, digital, inovator. Abia așteptăm să lansăm platforma împreună cu partenerul nostru și suntem siguri că prezentarea remote 3D va deveni standardul în industrie”, spune Bogdan Nicoară, CEO & Cofounder, Bright Spaces.

Soluția personalizată pentru Brickfield Business Centre, Northwich va putea fi folosită începând cu luna decembrie 2020 și se estimează că va duce la o creștere a numărului de solicitări relevante. Pentru Bright Spaces, planurile de viitor includ continuarea dezvoltării în Marea Britanie, în alte țări europene, precum și parteneriate globale.