OTP Group este activ în 11 țări, inclusiv în România, și are peste 16 milioane de clienți în 1.500 de filiale. Grupul are 40.000 de angajați.

FlowX.AI ajută instituțiile financiare să creeze experiențe digitale pentru angajați și pentru clienți în câteva săptămâni. Platforma fondată de Ioan Iacob, fostul CEO de la Qualitance, ajută la crearea de experiențe de onboarding, soluții de împrumut rapid și împrumuturi nesecurizate.

Platforma joacă un rol esențial în ecosistemul financiar. Conform studiilor, 7 din 10 instituții financiare nu doresc să înlocuiască sistemele lor de bază ca parte a transformării digitale. Astfel, soluții precum FlowX se integrează cu sistemele mai vechi și deja folosite, inclusiv cu cele de core banking, pentru ca digitalizarea să se producă rapid și fără prea mari suferințe.

„Am ales FlowX pentru a ne atinge obiectivele de digitalizare și să transformăm tehnologia dintr-o limitare într-un avantaj competitiv. Vrem să avem capacități în interiorul companiei și să oferim soluții digitale clienților cu rapiditate”, a declarat Zoltan Kaszas, MD și Group IT Strategy la OTP Group.

FlowX va permite OTP Group să aducă soluții digitale pe piață în doar 10 săptămâni. „Suntem încântați să ne parteneriem cu OTP Bank. Viziunea lor este exact motivul pentru care am construit FlowX - să permitem afacerilor și echipelor de tehnologie să lucreze împreună pentru a livra rapid soluții și experiențe digitale în doar câteva săptămâni”, a spus Ioan Iacob, CEO și cofondator FlowX.