Cu ajutorul Prime Dash, fintech-ul va analiza și gestiona zeci de milioane de dolari. Împreună, Prime Dash și CHi vor dezvolta o platformă de împrumuturi pentru IMM-uri dedicată GCC - Gulf Cooperation Council. Astfel, cooperarea va deschide o piață importantă în Orientul Mijlociu și Africa.

JC Flowers este o firmă de private equity din Statele Unite, fondată de J. Christopher Flowers, fost partener al Goldman Sachs. Până astăzi, compania a investit peste 15 miliarde de dolari. JC Flowers e specializată în investiții în companii de servicii financiare, cum ar fi CHi-X, Shinsei Bank, First Bank (deține 76% din bancă), Eurovita, One Savings Bank.

Prime Dash și CXDA (CHi-X Digital Assets) vor oferi siguranță și analiză pentru soluții de finanțare dezvoltate în cadrul GCC pentru a reduce riscul împrumuturilor.

“Parteneriatul dintre Prime Dash și Chi-X Digital Assets aduce un nou nivel de eficiență și securitate proceselor de împrumut pentru băncile din GCC. Expertiza noastră în finanțe, tehnologie și ingineria profitului minimizează riscul platformelor de împrumuturi și poate maximiza profitul băncilor, în același timp oferind și mai multă deschidere la finanțare IMM-urilor”, spune Madou Sylla, CEO al Prime Dash.

CXDA este o companie fintech cu birouri la Londra și în Dubai International Financial Center. Oferă împrumuturi pentru IMM-uri din Orientul Mijlociu și Africa. Compania este susținută de către JC Flowers.

Prime Dash este un fintech cu fondatori din România și nu numai care ajută băncile să analizeze aplicanții la credite, dar și să monitorizeze clienții în timp real. De asemenea, pentru companii e un asistent pentru CFOs.

Compania a fost fondată de Madou Sylla (CEO), Cătălin Rus (COO), iar Country Manager pentru România este Mălina Turcuț.

Prime Dash a dezvoltat așa-numitul Decision Maker, care e un asistent pentru IMM-uri pentru a lua decizii financiare corecte și pentru a analiza riscurile de cash flow, atât de importante în perioada următoare.