Sessions a primit premiul de Product of the Year de la Produc Hunt în 2022 pentru categoria “work from anywhere” și a fost declarat High Performer în primăvara lui 2023 de G2. Astăzi, Sessions are peste 4.000 de companii care folosesc uneltele lor de videoconferințe interactive.

Sessions, startup fondat de Radu Negulescu, este o soluție de tip one-stop pentru webinarii, demo-uri, workshop-uri sau training-uri. Este un produs îndreptat spre companii care vor mai mult decât un simplu Zoom sau Google Meet. De asemenea, platforma oferă un spațiu de lucru unificat pentru echipe, cu ajutorul posibilității de a împărți template-uri, resurse și a accesa asset-urile sesiunii.

Sessions AI Copilot oferă un asistent cu inteligență artificială pentru construirea agendei, transcripturi automate ale întâlnirii, rezumate, sondaje și icebreakers.

“Odată cu introducerea AI Copilot, încercăm să revoluționăm modul în care afacerile interacționează cu clienții. Oferim experiențe imersive și interactive. Automatizăm task-uri plictisitoare și creștem engagement-ul în timp real”, a spus Radu Negulescu, CEO și fondator al Sessions.

Sessions a fost fondat în 2020, odată cu pandemia, atunci când Radu a vrut să aibă un mod de lucru mai eficient de la distanță. Platforma s-a transformat și a devenit o unealtă pentru marketeri, echipe de vânzări, dar și echipe de customer success, pentru că acestea pot ține demo-uri sau onboarding-uri mai rapide.