Startup-urile care vor să participe la competiția organizată între 26 și 28 aprilie la Riga se pot înscrie deja, iar cei acceptați vor avea deja un premiu de comunitate de 10.000 de euro, în timp ce startup-ul cu cel mai bun pitch poate primi o investiție sindicalizată de 150.000 de euro de la fondul BaDideas.

Premiile pentru competiția de pitching au fost adunate cu ajutorul comunității din jurul TechChill, pentru a exista astfel un incentive pentru orice startup va fi acceptat pe scenă.

“BaDideas este un fond pornit de fondatori care vor să susțină alți fondatori și ideile lor care schimbă lumea. Originile fondului sunt în Letonia, ca și majoritatea investitorilor. Vrem să susținem următoarea generație de startup-uri și să dăm înapoi comunității”, spune Raimonds Kulbergs, CEO și fondator al fondului BaDideas.

Te poți înscrie direct aici la competiția de pitching care poate aduce o investiție de 150.000 de euro.

Competiția Fifty Founders Battle este un eveniment anual de pitching care va fi deschis startup-urilor ce nu au primit o investiție mai mare de 250.000 de euro până acum și care au mai puțin de 3 ani vechime. Competiția este agnostică de industrie, dar vor fi acceptate doar companiile din țări “pașnice”.

Aplicațiile sunt deschise până pe 10 martie și 50 de fondatori sau fondatoare vor ajunge în semifinale, urmând să fie anunțați public pe 29 martie. Ei vor participa la bootcamp-ul Fifty Founders pe 26 aprilie, pe 27 aprilie vor fi pe scenă, iar finala se va desfășura pe 28 aprilie în cadrul conferinței TechChill.

Printre startup-urile care au participat anterior la competițiile TechChill se numără Infogr.am, TrackDuck, Edurio, Nordigen, Sprayprinter, Anatomy Next sau Vocal Image App.