Parteneriatul cu Humans.ai este următorul pas în strategia companiei Oveit de a se îndrepta cu soluțiile sale către Web 3.0 și Metaverse, prin încorporarea artei digitale experiențiale sub formă de tichete AI NFT.

Aceste tichete de tip AI NFT vin în completarea soluției Oveit Streams.live, folosită de clienții companiei din Europa și din SUA, unde cumpărătorii pot viziona în timp real o prezentare online interactivă a produselor și pot adresa întrebări sau pot face schimb de impresii cu alți utilizatori conectați, iar ulterior pot cumpăra direct produsul dorit, printr-un singur click. Astfel, comercianții online se pot conecta într-un mod interactiv cu publicul lor, folosind sesiuni video online live care simulează o experiență personală.

„Credem că viitorul comerțului este social și experiențial. NFT-urile Oveit alimentate de inteligența artificială vor oferi poarta de acces către o experiență de neuitat pentru evenimente, care vor putea fi transpuse în format digital și păstrate pentru totdeauna,”, a declarat Mihai Drăgan, COO în cadrul Oveit.

„Tichetele tip AI NFT vor extinde oportunitățile pentru Oveit, deoarece dorim să ne concentrăm pe Web 3.0 și Metaverse cu soluțiile noastre. Prin parteneriatul nostru cu Humans.ai, biletele la evenimente vor deveni mult mai mult decât simple coduri de acces. Acestea vor lua forma unei arte digitale experiențiale nemaivăzute până acum, pe lângă faptul că vor asigura acreditările de acces și beneficii unice pentru evenimente, dând opțiunea organizatorilor să genereze noi fluxuri de venituri.” a adăugat Mihai Drăgan.

Astfel, tichetele AI NFT oferite de Oveit vor asigura participanților acces atât la evenimente fizice, cât și la experiențe digitale, create special pentru evenimente ca o modalitate de a transforma momentele unice în active digitale. Biletele NFT vor îmbogăți experiența acestora cu bunuri digitale care vor continua să aducă venituri mult timp după încheierea evenimentului.

„Suntem foarte încântați să lucrăm împreună cu echipa Oveit pentru a dezvolta aceste NFT-uri susținute de inteligență artificială, ce vor reprezenta următoarea generație de bilete de acces la evenimente, sub forma unor active digitale unice ce pot fi folosite sau tranzacționate în mediul digital, îmbogățind experiențele online ale utilizatorilor. Tichetele AI NFT pe care le dezvoltăm împreună vor fi mult mai mult decât niște NFT-uri clasice, ele vor fi create sub forma de artă digitală experiențială, oferind participanților experiențe unice.”, a declarat Sabin Dima, CEO Humans.ai.

Humans.ai a dezvoltat o platformă dedicată creării și guvernării IA, cu accent pe synthetic media. Aceasta bibliotecă de instrumente de IA este disponibilă într-o suită de tip studio de creație în care utilizatorii și companiile vor putea să aleagă și să selecteze modelele IA de care au nevoie pe măsură ce își aduc ideile la viață. De asemenea, echipa Humans.ai creează și gestionează genomuri digitale, care încorporează elemente precum vocea, imaginea și gesturile umane, pentru a dezvolta apoi actori sintetici, digitali. Tehnologia, denumită AI NFT, reprezintă un nou tip de NFT care le permite oamenilor să-și folosească datele biometrice pentru a crea soluții de inteligență artificială care sunt menținute etice printr-un mecanism complex de guvernare, consens și verificare. Mecanismul unic de consens Humans.ai, Proof-of-Human, va fi integrat pentru a demonstra că există un om real în spatele fiecărei tranzacții, făcând-o mai sigură și mai de încredere.

Guvernanța este extrem de importantă în cadrul ecosistemului Humans.ai, compania punând oamenii în fruntea revoluției IA cu misiunea de a alinia obiectivele inteligenței artificiale cu cele etice.

Oveit este o companie originară din România, fondată în anul 2015 și stabilită din 2019 în Statele Unite ale Americii, respectiv în Austin, Texas. Compania își propune să îmbunătățească accesul la soluții de marketing și comerț experiențial prin intermediul produselor sale.Oveit a lansat până acum soluții de cashless payments și loializare pentru evenimente și spații de agrement, precum și soluții de control acces și înregistrare în cadrul evenimentelor virtuale și fizice.