Startup Weekend Bucharest revine în Capitală după trei ani de pauză. Evenimentul va avea loc în perioada 28-30 octombrie 2016, la TechHub Bucharest și este dedicat tuturor celor care au idei de afaceri și vor să învețe cum să le pună în practică.

SWB AFIS

Tema de anul acesta este ”Make the world a better place”, iar participanții sunt provocați să gândească soluții de afaceri care vizează problemele de sustenabilitate și dezvoltarea lumii din jurul nostru. La eveniment sunt așteptați peste 60 de participanți, cu vârsta cuprinsă între 21-35 de ani, din România sau din alte țări.

”Este vorba de 54 de ore de implicare și creație care se încheie cu prezentări în fața unor lideri antreprenori care dau un feedback. Startup Weekend Bucharest poate să fie un bun start pentru înființarea unei companii, o oportunitate de a găsi cofondatori, investitori, sponsori care să ajute la deschiderea afacerii, un timp de învățare cu mentori și facilitatori care știu să deschidă drumul startup-urilor. Pentru noi a fost o provocare pozitivă să reluăm tradiția Startup Weekend și în Capitală, mai ales că evenimentul are loc anual în diverse orașe din țară”, spune Alin Apostu, organizator Startup Weekend Bucharest.

startup weekend

Evenimentul din București este organizat voluntar de 9 tineri implicați în activități și proiecte din diferite domenii. În România, Startup Weekend are loc în 7 orașe: București, Cluj, Iași, Timșoara, Brașov, Oradea și Târgu Mureș.

”Ne-am hotărât să ne implicăm în acest eveniment pentru că ne-am dorit să punem din nou Bucureștiul pe harta Startup Weekend. Rapid ni s-au alăturat sponsorii și media care au înțeles nevoia de implicare directă. Mentorii și membri juriului sunt profesioniști cu expertiză națională și internațională. Premiile câștigătorilor ediției de la București constau: în consultanță și dezvoltare MVP, branding, asistență juridică pentru înființarea unei firme, licențe wordpress și multe altele.”, declară David Timiș, organizator în echipa Startup Weekend Bucharest.

Biletele se pot achiziționa de pe site-ul www.eventbrite.com, detalii și informații pot fi găsite și pe pagina de Facebook Startup Weekend Bucharest.