Ce se întâmplă pe parcursul celor 3 zile? Ședințe intensive de brainstorming, oportunități de dezvoltare și experiențe distractive în cadrul unei comunități care aspiră către idealuri comune.

La fel ca în anii precedenți, și această ediție se va desfășura sub același format:

  • 54 de ore în care participantele vor avea ocazia să învețe într-un ritm accelerat cei mai importanți pași pentru dezvoltarea unei afaceri și să primească feedback în timp real din partea mentorilor.
  • Pentru această ediție au fost invitate în calitate de metori femei în funcții importante sau de conducere în companii precum: Metro Systems, Estonian Business Angels Network EstBAN, Orange Romania, Bitdefender, Iceberg, Creadiv, PropTech Romania.

Aflată la cea de-a 9 a ediție, Startup Weekend Cluj urmărește să creeze în jurul său o comunitate puternică, interactivă și implicată, formată din oameni pasionați de antreprenoriat, tehnologie, marketing și design.

Deoarece Startup Weekend Cluj este mediul perfect pentru a cunoaște oameni noi din diverse industrii și cu expertize dintre cele mai diverse, pentru această ediție specială sunt așteptate și încurajate să participe persoanele pasionate de antreprenoriat și de noile tehnologii.

Conceptul de Startup Weekend a apărut în America, în 2007. Ceea ce a fost la început un grup de oameni care își împărtășeau din experiență și se ajutau reciproc, a evoluat în timp într-o comunitate globală de antreprenori și viitori antreprenori. Sute de orașe din 135+ țări au împrumutat această idee, pentru ca ulterior, zeci de mii de oameni să-și înceapă afacerile în cadrul unui eveniment marca Startup Weekend.

Prima ediție a Startup Weekend Women Cluj va avea loc în 20-22 septembrie.

Mai multe informații se găsesc pe pagina de Facebook a evenimentului, iar bilete pot fi achiziționate de pe platforma Eventbrite.