„Planul nostru de extindere pentru 2022 este în linie dreaptă, iar în următoarele luni ne dorim să inaugurăm până la zece centre proprii de fitness în București și în orașe cu peste 100.000 de locuitori. Primul oraș din provincie în care am decis să ne extindem este Pitești, iar achiziția Gym District, lider de piață local, ne va ajuta să ne poziționăm rapid ca prima alegere pentru oamenii activi din acest oraș. Potențialul de creștere și de dezvoltare pentru cele două centre achiziționate este imens, iar acest lucru este datorat și managementului foarte bun de până acum. În perioada următoare vom realiza o serie de investiții în cele două centre pentru a le încadra în standardele premium ale Stay Fit Gym și pentru a le oferi clienților serviciile foarte bune care caracterizează centrele noastre, la prețuri accesibile, la fel ca în București. Pentru următorii ani, vom rula cele două centre în Pitești, dar dacă va exista cerere din partea pieței, avem în vedere și deschiderea unui nou centru în acest oraș,” a declarat Alexandru Lascăr, CEO Stay Fit Gym.

Cele două centre achiziționate de companie sunt situate în centrul comercial Trivale, respectiv în nordul orașului Pitești, în cartierul Gavana. Locația din cadrul Trivale este cea mai mare din oraș, având o suprafață totală de 1.600 mp. Cel de-al doilea centru se întinde pe o suprafață de 1.000 mp. În urma acestei tranzacții, Stay Fit Gym va prelua o bază de clienți de aproximativ 1.400 de membri, obiectivul companiei fiind să dubleze numărul acestora până la finalul anului curent.

În perioada următoare, centrele de fitness vor intra într-un proces de renovare completă. Cu toate acestea, pe toată perioada acestor lucrări una dintre locații va rămâne mereu deschisă, astfel încât membrii să aibă unde să se antreneze. Lucrările de renovare se vor axa pe înlocuirea de echipamente, renovarea vestiarelor și integrarea centrelor în designul Stay Fit Gym. Valoarea totală a investițiilor este de aproximativ 2 milioane de lei.

Centrele de fitness din Pitești reprezintă locațiile cu numărul 11 și 12 ale Stay Fit Gym. În luna februarie a acestui an, compania a realizat prima tranzacție de tip M&A prin achiziționarea Neby Fitness în București, iar în luna martie a inaugurat un nou centru în cadrul Colosseum Mall din București, în urma unei investiții de aproximativ 3 milioane de lei.

Pentru 2022, compania vizează venituri de peste 15 milioane de lei și inaugurarea a zece centre proprii de fitness în București și în orașe cu peste 100.000 de locuitori. În prezent, Stay Fit Gym se află în discuții de negociere pentru preluarea de cluburi în principalele orașe ale țării.

La finalul anului 2021, fondul de private equity, Morphosis Capital a intrat în acționariatul companiei. Parteneriatul dintre cele două entități are în vedere expansiunea Stay Fit Gym la nivel național pentru a facilita accesul populației în sălile de fitness din România.