Tema întâlnirii este “Cum să observi un mentor bun sau nepotrivit”, iar ca participant vei afla:

  • La ce să te aștepți și la ce să nu te aștepți de la un mentor atunci când ești la început de drum?
  • Cum să creezi relații de mentorat fructuoase pe termen lung ca fondator de startup?

StepFWD aduce la masă mentori cu experiență, gata să răspundă la toate întrebările și să ofere atât tactici de mindset, cât și de strategie pentru a porni cu dreptul în ceea ce privește tot ce înseamnă mentorat și antreprenoriat.

Honest Startup Talk - cine se alătură conversației?

Adrian Fako este Fondator al 8000 PLUS, un studio de incubare. Compania sa are mai multe produse în domenii precum infrastructura de machine learning, platforme de ecommerce și elearning. Locul 3 EY Entrepreneur of the Year 2016, companii cu cea mai rapidă creștere, 300% în venituri YoY. A escaladat munți înalți din 2007, din Alpi până în Himalaya. A vorbit la TEDx despre povestea sa de escaladare a Everestului în 2014. Forbes 30 sub 30 de ani.

Bogdan Predușcă este CEO și co-fondator la Hyperhuman. Antreprenor de tehnologie cu experiență și lider de produs, este pasionat de produse inovatoare construite în jurul unor echipe excelente și misiuni care inspiră.

Evenimentul va avea loc la Commons Unirii pe data de 16 Iunie începând cu orele 18:30, și va consta într-o discuție de tip panel urmată de Q&A și networking la final.

Dacă vrei să participi la eveniment, completează acest formular.

StepFWD - înscrieri deschise pentru cohorta 2022

StepFWD a lansat recent aplicațiile pentru programul de pre-accelerare dedicat echipelor diverse - cohorta 2022. Aplicațiile sunt deschise online până pe data 2 octombrie 2022.

Sesiunea de înscrieri este deschisă online pe site-ul programului www.stepfwd.today până pe data de 2 octombrie 2022.

Fondatorii startup-urilor vor participa la workshop-uri și sesiuni de mentorat și vor avea acces la o rețea de mentori formată din antreprenori, investitori și profesioniști din ecosistemul local.