În cadrul taberei Startup Elites, 4 zile la munte, unde vom îmbina munca cu distracția și inspirația cu lecțiile aplicate, am pregătit un program de workshop-uri, construite specific pentru nevoile celor care ni se vor alătura. Pentru atelierele de lucru și inspirație, avem alături speakeri, unul și unul.

Înscrie-te gratuit la tabăra Startup Elites 2023.

Alexandru Geamănu și Laurențiu Bănescu - fondatori Zăganu

Alexandru Geamănu și Laurențiu Bănescu au fondat în 2013 o micro-berărie independentă, o companie “uni-națională”, care se mândrește cu o producție de numai “0,0049 milioane de hectolitri” pe an. Așa s-a născut brandul de bere Zăganu.

10 ani mai tarziu, fără bugete de marketing, dar cu o bere artizanală de calitate, brandul Zăganu a dobândit notorietate în București și în alte câteva orașe mari din țară, iar prin activitatea lor de pionierat, s-a născut, începând cu 2013, un adevărat fenomen al industriei berilor artizanale românești.

Alexandru are 13 ani de experiență în departamente de BTL ale unor importante agentii de publicitate, precum D’Arcy, Saatchi&Saatchi, Odissey, Mercury.

Laurențiu are peste 10 ani de experiență în poziții de management în vânzări și marketing, în companii multinaționale cum ar fi Coca-Cola, Carlsberg, Red Bull sau Henkel.

Au pornit de la una dintre pasiunile lor comune, berea bună, artizanală, cu gândul de a contribui la revitalizarea unei industrii pe cale de dispariție în România - berea locală, artizanală.

Story Time

Cum dezvolți un business în industria berii și cum creezi o poveste în jurul acestuia?

Zăganu este un brand pornit din pasiune. Dar așa cum vă puteți aștepta,o bere artizanală, care joacă pe piața marilor producători de bere, vine și cu multe lecții de antreprenoriat, capcane, eșecuri și, din fericire, și cu un rezultat care să încadreze povestea la una de succes.

Alexandru și Laurențiu vă vor povesti, la o bere în tabără, despre tot parcurusul lor în lumea antreprenoriatului.

Story Time este momentul din tabără în care închidem laptop-urile, deschidem urechile și ne lăsăm inspirați de cei care au deja o poveste de spus despre afacerea lor.

Alexandru și Laurențiu vor fi prezenți în a treia zi a taberei de antreprenoriat Startup Elites 2023, sâmbătă, 14 octombrie, la povești, în intervalul 19:30 - 20:30 Fondatorii Zăganu vor oferi participanților inspirația și know how-ul pe care le pot folosi atât în provocările din tabără, cât și în dezvoltarea afacerii lor.

Ce vei mai învăța la tabăra de antreprenoriat Startup Elites 2023?

  • Understanding & preparing for growth
  • Marketing strategy & branding
  • The best financing options for your business
  • Critical Thinking: how to take the best decisions
  • Teamwork & leadership
  • Digitalization
  • Story time - povești despre business direct de la antreprenori români

Înscrie-te gratuit la tabăra Startup Elites 2023.