SuperCharger² este construit de la zero ca un dispozitiv ”smart la cerere”, conceput pentru eficiență, care utilizează energie doar atunci când este nevoie.

Senzorii integrați urmăresc toate activitățile și ritmul cardiac în timp real. Totodată, se sincronizează de la distanță cu aplicația BioFeedback Sequent, disponibilă pe Android sau iPhone, unde utilizatorul poate analiza și monitoriza toate datele de sănătate în detaliu.

SuperCharger² este cel mai avansat ceas inteligent hibrid de pe piață. În plus, tehnologia sa economisește milioane de baterii pe an, iar benzile de ceas și anumite piese electronice specifice sunt fabricate din plastic reciclat din oceane.

Prețurile pornesc de la 179 de dolari.

SuperCharger² > Kickstarter video from Sequent Ltd. on Vimeo.

În acest moment, campania de pe Kickstarter este încă deschisă (se va finaliza pe 30 septembrie), iar compania elvețiană a reușit să strângă peste 330.000 de dolari, cu mult peste ținta de 49.000 de dolari pe care o setase.

Fondat în 2016, Sequent este un startup elvețian și unul dintre liderii în domeniul tehnologiei inteligente, furnizând soluții de ultimă oră pentru sectorul de îngrijire a sănătății consumatorilor. În 2017, compania a strâns peste 1,2 milioane dolari în precomenzi, devenind cea mai de succes campanie elvețiană de pe platforma Kickstarter, livrând mii de ceasuri inteligente în peste 135 de țări.