SuperOkay este un startup din Marea Britanie cu doi cofondatori din România, Maria Constantinescu și Radu Ceucă.

SuperOkay este un startup care permite realizarea de drafturi și template-uri de contracte mai ușor, cu ajutorul unei unelte digitale. Startup-ul permite agențiilor digitale, studio-urilor care dezvoltă software-uri și freelancerilor să aibă un management mai bun al vânzărilor, fluxurilor și activității.

Produsul a fost creat din necesitatea celor doi fondatori, Maria și Radu, atunci când aveau o agenție de dezvoltare software.

SuperOkay realizează documente interactive prin care o agenție și clienții săi pot colabora în timp real pe un contract. De asemenea, unealta generează și analitice privind interacțiunile cu documentul și se pot lua aprobări și semnături pe măsură ce se oferă feedback.

„Suntem încântați să-i primim pe Maria și Radu în familia Eleven. E mereu o plăcere să colaborăm cu fondatori care au lucrat multă vreme împreună, înțeleg domeniul și au ambiții mari”, a declarat Vassil Terziev, Managing Partner Eleven pe blogul fondului.

Alături de Eleven în această rundă au fost și românii de la RocaX, dar și mai mulți business angeli din Marea Britanie.

Eleven sunt investitori hands-on de valoare care sunt familiari cu piața noastră, dar și cu dinamica unui startup early stage. Am trecut printr-un proces profund și concentrat de due dilligence, cu ținte clare”, a declarat Maria Constantinescu, cofondator al SuperOkay.