UPDATE 2018 - Hey, hey. Dacă ai ajuns aici, probabil că ne-ai căutat pe Google. Și cum ne-am indexat așa bine cu prima ediție, a rămas acest link foarte sus. Dar am ajuns la ediția a patra și despre ea găsești detalii aici. Va avea loc între 11 și 14 octombrie. Mulțumim!


UPDATE: (Pe care l-am scris în data de 28 iulie 2017) Salutare! Dacă ai ajuns în acest articol abia acum, să știi că e despre prima ediție a taberei. Dar nu te îngrijora. Avem ceva și mai bun! E vorba de ediția a doua, organizată în octombrie 2017, la care am pus deja în vânzare biletele. Dacă vrei să ni te alături, te așteptăm aici.


După ce ne-am pregătit bine, lansăm înscrierile publice pentru tabăra de antreprenoriat Startup Your Life. O vom organiza între 22 și 24 iunie la Hotel Royal din Poiana Brașov și avem doar 25 de locuri disponibile. Vrem să creăm o atmosferă intimă și vrem ca toată lumea prezentă să poată să obțină feedback de la traineri și participanți, dar să și învețe lucruri utile în tabără.

Înscrierile se pot face aici, pe site-ul evenimentului. Biletul costă 299 de euro și include cazarea la Hotel Royal, toate mesele și băutura, pe parcursul celor trei zile de tabără.

Ce faci la Startup Your Life

Pe parcursul celor trei zile, trecem printr-o sesiune intensă de introducere în noțiunile importante pentru orice antreprenor la început de drum. Iată ce workshop-uri ți-am pregătit.

“Cum să pornești o afacere” - Începutul oricărui business e complicat, indiferent dacă vii din postura de angajat sau direct din facultate. Află, în cadrul workshop-ului, care sunt chestiunile juridice de care trebuie să ții cont pentru înființarea firmei, dacă să alegi un PFA, SRL sau SRL-D, ce unelte să folosești pentru administrarea afacerii tale și care sunt programele informatice utile pentru a fi un bun manager. Afli și cum poți să pornești un business fără mulți bani și cum să găsești piața potrivită. De asemenea, specialiștii prezenți în tabără îți vor răspunde la problemele juridice pe care le ai.

“Introducere în promovarea online” - Orice business de astăzi se naște în offline, dar trăiește și se promovează online. Vrei să afli ce înseamnă Facebook Ads, Google AdWords sau SEO? Nu te speria - trainerii noștri sunt prezenți pentru a-ți simplifica viața. Vei învăța într-un workshop împărțit pe două zile cum să creezi o pagină de Facebook, cum să faci promovare pe rețelele sociale, care sunt secretele online marketing-ului și de ce conținutul e important pentru orice afacere. De asemenea, vei afla cum să îți duci business-ul în topul căutărilor online prin câteva trucuri simple. În ultima zi, vei face chiar tu o campanie de Facebook.

“Cum să te prezinți pe tine și afacerea ta” - Workshop-ul va fi despre cum să creezi o prezentare eficientă în funcție de categoriile de audiență pe care le vizezi și obiectivele fiecărei companii, fie ele de investiție sau de promovare & marketing. Afacerea nu doar că vinde, dar se “și vinde” de fiecare dată când te vezi cu un posibil partener de afaceri, investitor sau un posibil creditor. Vei învăța ce să prezinți prima oară.

“Primii pași în finanțarea afacerii” - Nu toate business-urile pot fi dezvoltate cu ideea că vei primi o investiție majoră de la cineva, așa că vei apela la diferite metode de finanțare. Dincolo de banii de la prieteni, familie și cei care cred în tine, s-ar putea să ajungi față în față cu o bancă sau să vrei să iei finanțări europene sau din surse de la bugetul de stat. În cadrul acestui workshop vei învăța cum să accesezi fonduri, cum să-ți pregătești firma, care sunt lucrurile esențiale pe care trebuie să le pui într-un dosar și de ce ai avea nevoie de un consultant, chiar dacă nu crezi că e obligatoriu.

Pe lângă acestea, vom avea în serile de joi și vineri sesiuni de “Învață de la cei mai buni”, alături de Antonio Eram (CEO NETOPIA) și Dorin Boerescu (CEO 2Performant), în care antreprenorii vor povesti experiența lor și vor oferi sfaturi celor prezenți. În ultima zi vom avea o sesiune de speed dating, cu sfaturi personalizate pentru fiecare participant. Vor fi sesiuni individuale cu trainerii pentru fiecare. Urmează Workshop-ul practic de Facebook și AdWords, în care înveți să faci campanii reușite, iar la final avem un concurs de pitching, în care îți prezinți afacerea în fața noastră și ai șansa de a câștiga premii surpriză.

Hai cu noi, înscrie-te acum la Startup Your Life. Abia te așteptăm alături de noi!

Startup Your Life e organizat la Hotel Royal din Poiana Brașov.

Speakerii Startup Your Life

Ana-Maria Udriște (fondator Avocatoo și Jurio.ro) este avocat, dar pe lângă acest lucru, a dezvoltat două startup-uri juridice, Avocatoo și Jurio. Prin intermediul Avocatoo, oricine are nevoie de un avocat poate contacta unul prin această platformă. De asemenea, a lansat Jurio.ro, una dintre cele mai mari baze de date de spețe și legislație din România, care poate fi accesat online de oriunde. Ana va vorbi despre începuturile afacerii din punct de vedere juridic.

Anabela Luca este antreprenor, consultant și trainer de online marketing @adLemonade.com, agenție de performance marketing de top. Pasionată de susținerea business-urilor românești și internaționale pentru a cuceri online-ul, Anabela reprezintă un partener strategic pentru orice business care își dorește să își crească accelerat vânzările și numărul de clienți de pe internet. În cei peste 8 ani de experiență în online, a construit eficient campanii pe Google AdWords și Facebook pentru peste 100 de companii, administrând bugete de peste 6 milioane de euro. Ea va iniția participanții în tainele Facebook, Google AdWords și online marketing.

Antonio Eram este unul dintre pionierii afacerilor din online-ul românesc, începând cu 1996. În 2003 a fondat NETOPIA, liderul pieței locale de plăți online. Principalele activități ale NETOPIA sunt în zona de plăți, prin mobilPay, dar și prin mobilPay Wallet, un portofel online prin care poți face plăți la comercianți offline. De asemenea, e interesat de orice tehnologie revoluționară sau înaintea timpului ei. E printre cei care consideră că blockchain, tehnologia din spatele bitcoin-ului, ne va schimba viețile. BTKO.in e un schimb valutar de bitcoin pentru Estul Europei. Antonio va vorbi în ziua de vineri despre experiențele sale antreprenoriale, în cadrul unei sesiuni relaxate de discuții cu participanții.

Dorin Boerescu este CEO al 2Performant, una dintre cele mai mari rețele de marketing afiliat din România. A început munca în domeniul publicității în 1997, când a lansat o companie de evenimente și publicitate, Godmother, dar și agrafa.ro. De asemenea, a deschis și agenția Hyperactive.ro. Este printre fondatorii evenimentelor ecomTIM.ro (actualmente ecomTEAM, cel mai mare eveniment de eCommerce din România) și SEMdays.ro. Dorin va închide prima zi cu o sesiune de discuții cu participanții, presărată cu momente de mentorat.

Florin Anghel este profesor de antreprenoriat la Academia de Studii Economice din București, în cadrul Facultății de Management. Acolo îi învață pe studenți antreprenoriat, simulare de business și project de management. De asemenea, a fost coordonatorul proiectului ASE StartUP, incubatorul de afaceri din cadrul Academiei de Studii Economice București. În cadrul acestui incubator, studenții au primit 25.000 de euro pentru a-și deschide companii. Oferă consultanță pentru accesarea de fonduri și urmărește cu atenție programul Start-Up Nation. E omul pe care-l poți întreba despre posibilități de finanțare prin fonduri europene sau naționale.

Gabriela Bejan are peste cinci ani de experiență în domeniul comunicării în industria de tehnologie, background-ul său variind de la dezvoltarea de comunități online, până la PR, marketing digital, strategii de marketing, social media și advertising. De-a lungul timpului a lucrat în medii diferite dezvoltând de la strategii de comunicare guvernamentală până la branding și strategii de poziționare pentru startup-uri care dezvoltă produse în industria tehnologiei. A lucrat îndeaproape cu startup-uri tech în cadrul Inovation Labs, MVP Academy și How to Web. Ea va ține workshop-ul de pitching și prezentare, care te va învăța cum să te prezinți în fața investitorilor și partenerilor de afaceri.

Octavian Palade are șapte ani de experiență în presă. A început în departamentul online de la cotidianul “România Liberă” și apoi a făcut parte din echipa Tech Adevărul. A fost redactor-șef al publicației playtech.ro, acolo unde a crescut site-ul până pe locul I în categoria IT&C în România (conform sati.ro). A implementat cu succes tehnici de SEO la playtech.ro, site-ul fiind doi ani la rând printre cele mai accesate de Black Friday, evenimentul principal din comerțul electronic din România. Cu el înveți SEO la Startup Your Life.

Tudor Iacob a fondat NativeBox în februarie 2015 și livrează mixuri sănătoase de semințe și gustări oamenilor care vor să trăiască sănătos. NativeBox oferă un serviciu pe bază de abonament prin care primești mixurile favorite în fiecare lună acasă sau la birou. De asemenea, Tudor a extins serviciul și pentru a oferi astfel de servicii către companii și corporații, care vor să le ofere angajaților un colț de mâncare sănătoasă. Pe lângă acestea, Tudor e în permanentă extindere. În trecut a fost consultant de online marketing și a fost absolvent al Universității Alternative, o școală intensivă de antreprenoriat prin intermediul căreia a primit și finanțare pentru ideea sa de business. El vă va vorbi despre primii pași în business, indiferent de vârstă.