Jocul este realizat alături de incubatorul destinat industriei de gaming, Carbon, și publisher-ul Tilting Point.

"Tap Busters a avut parte de o primire foarte bună până acum. Jucătorii sunt încântați de umorul savuros și universul fantastic imaginat de către Noper”, a precizat Daniel Nay, CEO Metagame.

În esență, jucătorii trebuie să călătorească prin Imperiul Galactic și să distrugă armata de creaturi spațiale inutile pentru grămezi de bani. Pregătiți de luptă, jucătorii trebuie să apese pe ecran ca și cum ar fi sfârșitul lumii, ca să îi ia prin surprindere pe monștrii și ticăloșii spațiali.

Pentru a descărca gratuit Tap Busters, vizitați librăria iOS și Google Play.

Metagame este un studio independent din Bucuresti fondat de cunoscutul artist Noper (Radu Pop) împreună cu Dan Teodorescu și Daniel Nay, doi veterani ai industriei de jocuri din România. Scopul lor este să își lase amprenta în lumea jocurilor mobile, propunând o viziune artistică unică și o experiență amuzantă care să fie savurată de jucători din întreaga lume.

“Dintre toate jocurile din această categorie, Tap Busters s-a detașat printr-un stil artistic remarcabil, un simț al umorului excentric și un stil de joc frenetic”, a declarat Samir El Agili, Chief Operating Officer la Tilting Point.

Ce oferă Tap Busters:

  • Experiență vizuală incredibilă: Jucătorii se pot bucura de o lume ilustrată superb de Noper, artist român care a fost numit în top 200 graficieni din lume de către revista Lurzer Archive.
  • Arene Jucător vs. Jucător: Aici este fiecare pe pielea lui și fiecare luptă pentru un loc în elita globală, dar și pentru premii speciale.
  • Colecționabile: Jucătorii trebuie să obțină cât mai multe victorii pentru a dispune de armuri mai durabile și arme letale! Jucătorii au la îndemână o mulțime de arme și armuri dintre cele mai trăznite.
  • Creaturi cu personalitate: Jucătorii au alături un minion, o creatură care îi va ajuta în luptă. Unii sunt mai prietenoși decât alții, dar toți își fac treaba cu brio.
  • Personalizarea aptitudinilor: Jucătorii trebuie să perfecționeze și să adapteze jocul eroului și al minionilor la propriile stiluri de joc printr-un set dinamic de aptitudini!
  • Vânători zilnice de recompense: Jucătorii trebuie să ia parte la recompensele zilnice și să înfrunte cei mai de temut ticăloși pentru premii atractive.
  • Jucătorii câștigă și atunci când nu joacă: Chiar și atunci când jucătorii nu se află în joc, creaturile nu stau degeaba și adună aur pentru ei pe care îl vor putea folosi atunci când se vor intoarce în joc! Pentru asta, minionii merită câte o zi liberă din când în când.