Televizoarele Premium Mini-LED, QLED și 4K HDR

În acest an, TCL introduce pe piață o serie nouă de televizoare Mini-LED, QLED și 4K HDR. Pentru Europa, TCL își propune ca la finalul primului trimestru din 2021 să pună la dispoziția tuturor televizoare 4K Mini-LED, care transformă experiența de vizionare și cea de video-gaming.

TCL va lansa și un nou televizor 4K QLED, care încorporează cea mai avansată tehnologie Quantum Dot Display.

În ceea ce privește televizoarele 4K HDR, TCL va lansa în acest an un nou televizor din această serie, care va cuprinde cele mai noi actualizări în materie de audio și video, respectiv Dolby Vision și Dolby Atmos.

Mai multe detalii vor fi oferite în momentul lansării oficiale a produselor în Europa, programate în prima parte a anului 2021.

Dispozitive audio TCL

TCL lansează pe piață noul Soundbar - TS8132 care satisface cu ușurință cerințele audio ale celor mai pretențioși consumatori. TS8132 încorporează tehnologia Dolby Atmos, utilizând o configurație de canal de tip 3.1.2, cu o putere audio de maximum 350W.

Are un canal central dedicat și efecte impresionante acționate prin cele două canale verticale și prin subwooferul wireless. Mai mult, TS8132 are și opțiunea Chromecast și funcționează impecabil și prin comenzi vocale, inclusiv prin intermediul aplicațiilor precum Google Assistant, Apple AirPlay și Amazon Alexa.

Dispozitive mobile

La conferința de presă a CES 2021, TCL Communications a anunțat lansarea mai multor produse mobile de ultimă generație, cu aplicabilitate mare într-o arie largă de domenii, special gândite pentru a veni în sprijinul consumatorilor.

Astfel, TCL a aduce pe piață prima pereche de ochelari inteligenți, Wearable Display glasses, seria de smartphones TCL 20, prima tabletă TCL cu tehnologia NXTPAPER, tableta TCL TAB 10s, căștile wireless premium MOVEAUDIO S600 și dispozitivul de urmărire special dedicat animalelor de companie MOVETRACK.

Dispozitive inteligente de uz casnic

Aer Condiționat

Noul TCL-Ocarina se poate conecta la orice smart TV, telefon și dispozitiv compatibil, prin aplicația TCL Home App sau prin Google Assistant. Utilizatorii pot activa și controla aerul condiționat de la distanță, facilitând pornirea și oprirea acestuia, precum și ajustarea vitezei de rulare și a temperaturii, în funcție de preferințele zilnice.

Tehnologia încorporată în sistemul de aer condiționat al TCL Ocarina face ca aerul să circule în mod natural. TCL Ocarina este un dispozitiv care are și capacități de auto-curățare. În egală măsură, este eco-friendly, nu consumă multă energie și oferă siguranța unui standard de aer interior întotdeauna proaspăt, curat, verde.

Mașină de Spălat

X10, cea mai nouă serie de mașini de spălat marca TCL, se bucură de maximum de conectivitate prin aplicația TCL Home App. Ciclurile de spălare pot fi setate prin Wi-Fi și sunt complet adaptabile, fiind ușor de personalizat ca durată și volum.

Utilizatorii au la dispoziție o multitudine de programe de spălare care acoperă întreaga gamă a tipurilor de materiale care necesită curățare. Astfel, consumatorii pot spăla, de exemplu, haine de copii sau rufe de mici dimensiuni în unitatea superioară și haine de adult, de la medii la mari, în unitatea frontală, obținând o experiență de curățare mai igienică.

Frigider

C470, cel mai nou frigider TCL, are un ecran smart LED de 21.5-inch, special gândit pentru a transforma produsul într-un element de referință al casei tale.

Frigiderul este preîncărcat cu recomandări de rețete, pagini de media, o tablă pentru desenat / scris și multe alte surprize. Una dintre acestea este caracteristica Power Cool care poate răci orice băutură în doar cinci minute, iar alta este Power Freeze care poate congela carnea în zece minute.

Purificator de Aer

Breeva A3 este cel mai nou purificator de aer de la TCL care dispune de caracteristica “Breeva Shield”, un scut compus din lumină UV-C și ionizator, special gândit pentru a se lupta cu bacteriile și cu microbii care circulă în aer.

Are un sistem de filtrare în trei etape, care rezolvă orice problemă olfactivă legată de praf, polen, fum sau miros de animale.

Este soluția pentru spații de până la 32 m² și poate igieniza 270 m3 de aer pe oră. În plus, are senzori care măsoară calitatea aerului, iar pe timp de noapte este silențios, caracteristica Ultra Quiet sleep mode și cea de display off îi ajută pe utilizatori să doarmă liniștiți, bucurându-se de aer de calitate 24/7.

Aspirator

Aspiratorul TCL, Robot Vacuum Cleaner, este deosebit de subțire ca design, înalt de 70mm și ușor de folosit pe sub aproape orice tip de mobilă. Trece cu ușurință peste praguri de cameră de peste 20mm și nu se blochează atunci când întâlnește un covor mai gros sau trepte mai mici.