Tech Investors Academy este un eveniment dedicat educației celor care vor să pornească pe drumul investițiilor în startup-uri. Astfel, programul va fi realizat în colaborare cu Bucharest International School of Management (BiSM) și va avea profesori cunoscuți precum Sergiu Neguț (Fintech OS), Radu Georgescu (SeedBlink), Radu Atanasiu (Decan BiSM), Andreas Antonopoulos (Rector New York University - Praga), Florin Ilie (ING Bank).

Înregistrările sunt disponibile acum și vor fi disponibile pe toată durata programului.

Structura programului

Tech Investors Academy va acea 3 webinarii online ținute de Andreas Antonopoulos, Sergiu Neguț și Florin Ilie. Webinariile vor fi urmate de un eveniment live cu studii de caz și workshop aplicat a lecțiilor din timpul cursurilor.

Primul webinar va fi ținut de Andreas Antonopoulos și se va concentra pe procesul de evaluare financiară a unui startup tech și modul de a citi un business plan.

Sergiu Neguț se va concentra pe creștere și capacitatea de a prezice modul în care va evolua un startup. Cei care vor participa vor putea identifica firmele care pot performa mai bine în viitor.

Florin Ilie va discuta pe tematica „Building a Healthy and High Performing Investment Portfolio”, unde participanții vor înțelege dinamica pieței, vor putea să înțeleagă cum influențează evenimentele geopolitice economia, dar și despre greșelile pe care le fac investitorii.

Când vor fi webinariile?

  • 19 octombrie, 18.30 - Andreas Antonopoulos - How to approach the valuation of a Tech Startup
  • 1 noiembrie, 18.30 - Predicting and understanding growth - Sergiu Neguț
  • 16 noiembrie, 18.30 - Building a healthy and high-performing investment portfolio - Florin Ilie
  • 7 decembrie - 19.00 - eveniment live de networking și studii de caz - live pe Zoom și la sediul BiSM

Cât costă programul?

Cei care vor să se alăture programului au mai multe opțiuni.

Cei care sunt membri ai SeedBlink Club, practic comunitatea investitorilor din SeedBlink, au acces gratuit și se pot înregistra aici.

Dacă ești doar membru SeedBlink, dar nu al clubului, costul este de 49 de euro pentru cele 3 masterclass-uri și 79 de euro dacă vrei să vii la evenimentul live.

Dacă nu ești membru SeedBlink, poți să activezi subscripția pentru acesta pentru 329 de euro pe an și ai garantat un tichet minim de investiție de 1.000 de euro, acces timpuriu la campanii și acces la campaniile private.