start-up.ro se mai extinde cu un pas. De pe 5 decembrie vom lansa o nouă secțiune pe site: Technolust, în care vom scrie despre tehnologie, în stilul în care v-am obișnuit până acum.

13122800_469623336564322_2239839336277230438_o

Căutăm mereu să ne extindem abordarea, să acoperim cât mai multe aspecte care țin nu numai de antreprenoriat, ci de stilul de viață al oamenilor. De la antreprenoriat tech la început, site-ul scrie azi și despre business-uri offline.

Vom lansa Technolust pe 5 decembrie, în care vom scrie despre ce înseamnă tehnologia: review-uri de device-uri, recomandări pentru diverse scenarii, pentru oameni obișnuiți și antreprenori, pastile video cu recomandări de aplicații și La finalul articolului am introdus și un formular în care vrem să aflăm ce ați vrea voi să vedeți, poate gândim la fel, poate nu și să ne adaptăm.

De ce vrem o secțiune de tehnologie?

În primul rând, pentru că suntem pasionați de tot ce este tehnologie. Ne plac produsele create de startup-uri românești, în aceeași măsură în care nu ne-am pierdut entuziasmul de a descoperi un gadget bun.

Credem că tehnologia nu mai înseamnă pasiunea unui geek astăzi, ci face parte din viața tuturor. E mai mult decât o sumă de componente tehnice, ci un stil de viață. Nu alegi laptopul sau telefonul după ultimele specificații, ci și după cum se simte sau cum ești atras de designul unui produs. Pentru că internetul face parte din noi, e imposibil să ignori prezența gadgeturilor.

Vrem să spunem povești despre antreprenori și credem că facem asta cât putem de bine de peste un an și jumătate. Am început scriind despre startup-uri din domeniul tehnologiei și ne-am extins către afaceri de tot felul. Am scris despre cafenele, baruri, afaceri sănătoase, săli de sport, cursuri de tenis sau branduri urbane. Cu experiența asta, știm că putem spune și povești despre tehnologie la fel de frumoase, chiar dacă uneori personajele nu vor fi oamenii, ci device-ul. Numele secțiunii, care ne-a rămas întipărit în minte acum câteva luni, ca o idee trecătoare, l-am ales tocmai pentru a transmite pasiunea noastră: Technolust.

Pe 5 decembrie, Technolust by start-up.ro.

Powered byTypeform