Aceasta este a doua cafenea pe care TED'S COFFEE CO o deschide în proiectele One United Properties, după inaugurarea cafenelei de la One Herăstrău Office. Noua cafenea TED'S COFFEE deschisă la One Tower a implicat o investiție de 200.000 euro și are o suprafață de 129 de metri pătrați

„Suntem extrem de încântați de parteneriatul pe care îl avem cu grupul ONE. Aceasta este a doua cafenea pe care o deschidem într-un proiect ONE și urmează cel puțin două locații noi în anul 2022. Avem multe valori în comun, una dintre cele mai importante dintre acestea fiind atenția deosebită în ceea ce privește calitatea produselor și a serviciilor oferite”, a declarat Vasi Andreica, fondator TED’S COFFEE COMPANY.

„Comunitatea de la One Tower va avea acces la o paletă variată de servicii, iar cafeaua bună nu putea lipsi din arealul mediului de lucru. Suntem bucuroși că cei de la Ted’s Coffee au deschis acest punct de lucru cu cafea de specialitate, de care se vor bucura atât echipele care își desfășoară activitatea aici, cât și rezidenții din complex”, spune Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

TED'S COFFEE vine în completarea ofertei comerciale și gastronomice din proiectul One Floreasca City, care găzduiește și restaurantele Samsara, Elephante, Meat2Eat și clinica Sanador.

One Tower este prima clădire de birouri din Romania care a obținut certificarea LEED v4 Platinum Building Design and Construction din partea US Green Building Council. Parte a proiectului multifuncțional One Floreasca City, clădirea de birouri clasă A One Tower se diferențiază față de celelalte proiecte certificate LEED din România cu cel mai mare punctaj obținut, 86 de puncte, conform versiunii actuale a standardului.