Nokia G20 este perfect pentru imortalizarea oricăror experiențe cu ajutorul camerei de 48 MP și al spațiului de stocare amplu.

Lentilele pentru panorame și cele macro pot surprinde deopotrivă imaginea de ansamblu și detaliile artistice, inclusiv în modurile de noapte sau portret. Datorită sunetului surround și imersiv OZO, momentele memorabile pot fi surprinse și apoi retrăite în toată splendoarea lor.

Ecranul este de 6,5 inci de tip „teardrop”. Acesta este conceput pentru momentele care necesită un ecran mare, cum ar fi editarea imaginilor sau parcurgerea unei prezentări.

În plus, datorită posibilității de a crește nivelul de luminozitate, nu veți avea o problemă în a vedea ce ați lucrat, indiferent că este zi sau noapte.

Nokia G20 este susținut de promisiunea Android disponibilă pe smartphone-urile Nokia: trei ani de actualizări de securitate lunare pentru a vă menține datele cât mai sigure posibil și doi ani de actualizări ale sistemului de operare, care pregătesc Nokia G20 pentru următoarele generații ale sistemului de operare Android- Android 12 și nu numai. Nokia G20 vine cu Android 11.

Puteți debloca terminalul Nokia G20 după bunul plac. Alegeți între senzorul de amprentă lateral sau deblocarea facială pentru a accesa ceea ce aveți nevoie atunci când aveți nevoie.

În materie de design, Nokia G20 duce mai departe moștenirea sa nordică, terminalul fiind disponibil în două culori care își schimbă nuanța - Night și Glacier. Este un mix între durabilitatea pe care o au smartphone-urile Nokia și tehnologia de ultimă generație. Rezultatul este un terminal construit pentru a dura, pentru a atrage priviri și pentru a fi ușor de folosit.

Nokia G20 este disponibil în România în culorile Night și Glacier, la prețul recomandat de 799 de lei.