Ambele smartphone-uri nou lansate din seria M vin cu display-uri cu rate de refresh de 120 Hz, ceea ce înseamnă că fiecare mișcare pe ecran va fi extrem de lină în timpul scrolling-ului, iar telefonul foarte receptiv, perfect pentru gameri. Galaxy A13 vine cu un ecran Infinity-V de 6,5 inci și o rată de refresh de 90 Hz și derulare cursivă.

Telefoanele din seria Galaxy M le permit consumatorilor să fie mai conectați ca niciodată, datorită conectivității ultra-rapide 5G. Asta înseamnă posibilități nelimitate pentru jocuri în cloud, care nu necesită instalări în prealabil, o latență extraordinar de scăzută și streaming video 4K ultra-rapid, ceea ce le permite utilizatorilor sesiuni de gaming excelente, precum și vizionarea conținutului pe care acesta îl iubesc.

Galaxy M33 5G și M23 5G sunt echipate cu o baterie de 6000 mAh, respectiv 5000 mAh, care vine cu capacitate de încărcare rapidă la 25W. Galaxy A13 suportă încărcare rapidă la 15W. Acest beneficiu se traduce prin până la două zile de utilizare a telefonului, folosind Adaptive Power Saving.

Noile modele din seriile A și M sunt echipate cu camere excelente. Camerele cu lentile triple ale Galaxy A13 și M23 5G surprind momentele unice din viața utilizatorilor într-un mod mai viu și mai realist, ceea ce în final înseamnă fotografii mai bune. Camera Quad al smartphone-ului Galaxy M33 5G premite surprinderea imaginilor la rezoluție înaltă. Utilizatorii au la dispoziție și funcția Single Take, pentru și mai multe cadre generate de inteligența artificială.

Noile telefoane vor fi disponibile pe https://www.samsung.com/ro/ începând cu a doua jumatate a lunii Martie.