De aceea, găsirea unui televizor bun pentru toate aceste activități a devenit tot mai complicată. Drept urmare, v-am pregătit pentru modele de televizoare care ar trebui să se potrivească pentru toate nevoile din prezent.

Televizoare smart pentru toate bugetele

Înainte de toate, în 2019 este necesar să aveți un televizor smart deoarece acesta se poate conecta la internet prin Wi-Fi și astfel veți avea acces la filme și alt tip de conținut online. Pasul îl puteți face cu acest model LG de 80 de centimetri. Are rezoluție Full HD, este smart și-l puteți achiziționa de aici.

Acest model de Samsung cu o diagonală de 100 centimetri poate fi o opțiune bună și ieftină pentru momentul în care vreți să achiziționați un model cu o rezoluție 4K Ultra HD. Există deja câteva televiziuni în România care oferă conținut 4K, iar platforme ca Netflix și HBO Go au filme și seriale Ultra HD. Puteți cumpăra televizorul Samsung de aici.

Dacă sunteți în căutarea unui televizor atunci ar fi bine să vă gândiți la tehnologia OLED. Panourile OLED sunt apreciate pentru culorile intense afișate și pentru contrastul ridicat deoarece acestea sunt capabile să reproducă negrul și albul pur.

Spre deosebire de ecranele LED, pixelii pot fi estomapați sau opriți individual, iar astfel se creează un negru intens în zonele întunecate. Astfel de televizoare sunt excelente pentru vizionarea de filme.

Dacă doriți o imersiune mai mare în jocuri și în filme atunci ai putea să alegeți un televizor OLED Philips Ambilight. LED-urile inteligente de pe marginea televizorului proiectează culorile de pe ecran pe pereți și în cameră, iar astfel totul devine mai captivant. Poți alege acest model de 139 de centimetri ce are în acest moment o reducere de 47%.

Dacă bugetul nu vă permite alegerea unui televizor cu panou OLED, dar totuși ați vrea să beneficiați de tehnologia Ambilight, atunci există mai multe versiuni Philips Ambilight LED. Puteți cumpăra acest model LED de aici.