Potrivit lui Alexandru Petrescu, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, au fost înregistrate peste 2.500 de testări în mai puțin de 3 zile (de vineri, 9 iunie, ora 10:00, până duminică, 11 iunie, ora 16.00).

”Acest număr care reprezintă, practic, un sfert din numărul maxim de posibili beneficiari ai Programului Start-Up Nation arată, pe de o parte, interesul mare manifestat pentru program, dar și că aplicația electronică este una performantă, toate modulele fiind funcționale și ușor de folosit”, spune Petrescu.

Înscrierea la Start-Up Nation România se va putea face începând cu data de 15 iunie, de la ora 10.00 dimineața. Anunțul oficial a fost făcut zilele trecute, iar procesul de înscriere se va desfășura online, prin intermediul unei aplicații.

Ilan Laufer, secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de afaceri, este cel care a anunțat că statul pregătește o aplicație pentru a ușura procesul de înscriere la Start-Up Nation România, programul de finanțare care promite finanțări de până la 44.000 de euro (bani nerambursabili) pentru până la 10.000 de noi afaceri.

Documentele necesare pentru Start-Up Nation România au fost puse la dispoziția celor interesați în urmă cu câteva zile. Poți descărca documentele pentru Start-Up Nation de aici.

Toate informațiile despre Start-up Nation. Planul de afaceri pentru Start-up Nation, coduri CAEN eligibile, norme, punctaje.