Imprimarea 3D poate avea o influență serioasă asupra business-urilor, asta e concluzia dimineții de azi. Dassault Systemes finanțează antreprenorii care folosesc astfel de tehnologie și Zdnet.com vorbește despre influența pe care o poate avea. De asemenea, o lectură interesantă și o lecție pentru orice CEO e Ask me Anything de pe Reddit cu șeful companiei farmaceutice care a mărit prețul unui medicament de sute de ori. El s-a lăsat întrebat de către utilizatorii Reddit. În același timp, o zonă de investiții interesantă e deschisă în Abbey Road. Dincolo de istoria Beatles, companiile din zonă vor să investească în tehnologii pentru industria muzicală. La final, aflați de ce investitorii resping un pitch - nu e tot timpul despre piață sau produs.

Startups

Aplicația de fitness Virtuagym primește 2,1 milioane de dolari finanțare Series A. Aplicația oferă și sfaturi de nutriție, dar și planuri de fitness și poate fi conectată și cu baza de date a unor firme mari, care să ofere planuri pentru angajați. Din România, o aplicație asemănătoare este GetFitter, premiată la MVP Academy.

Compania franceză Talentsoft, care oferă softuri pentru departamentele de HR ale companiilor pentru a înțelege mai bine performanțele angajaților primește 25 de milioane de dolari finanțare de la Goldman Sachs.

Cinci startup-uri din Lituania pe care ar trebui să le cunoști.

Tehnologii

Cum dezvoltarea tehnologiei provoacă decăderea portofelului mobil. Producătorii de telefoane mobile sunt din ce în ce mai rupți de operatori, iar serviciile financiare apar chiar în interiorul unor aplicații, cum ar fi Facebook Messenger sau WeChat.

Facebook schimbă notificările și le transformă în carduri mai utile, de tipul Google Now.

Un mod în care tehnologia e folosită pentru a avea un impact social solid - refugiații din Berlin realizează o hartă utilă pentru nou veniți pentru a se descurca în capitala Germaniei.

Inspirațional

Opt moduri prin care poți gândi ca un antreprenor. E și un test pentru a vedea dacă ai toate calitățile necesare.

Șase obiceiuri ineficiente ale designerilor, de multe ori ignorați, dar esențiali pentru succesul unui produs.

România

Alex Goagă de la Wall-Street.ro a petrecut patru zile deja cu Vector Watch și are un review în care vorbește despre avantajele și dezavantajele ceasului inteligent românesc.

Quiesser Pharma intră în eMAG Marketplace.

Operatorii de telefonie mobilă spun că internetul va fi motorul creșterii pentru piața telecom, cu servicii conexe care vor fi adăugate pentru clienți.

Kickstarter

Un proiect de pe Kickstarter vrea să creeze o rețea open source pentru Internetul Lucrurilor. A strâns deja peste 100.000 de dolari.