Slack, o aplicație folosită de numeroase startup-uri și companii, pentru productivitate de grup anunță noi feature-uri. Acum pe Slack vei avea group chat, iar grupurile private sunt transformate în canale private. Tech.eu vorbește despre necesitatea unei schimbări la nivel european: o viză pentru antreprenorii care vor să-și deschidă startup-uri în Uniunea Europeană. Un semnal negativ pentru startup-urile din industria de bitcoin - investițiile au scăzut. Investițiile au scăzut cu 41% de la un trimestru la altul. La finalul acestei luni, startup-urile din acest domeniu vor fi strâns deja un miliard de dolari finanțare totală.

Startups

Splittable, un startup londonez care te ajută să îți monitorizezi cheltuielile casei strânge 1,2 milioane de dolari finanțare.

Pusher, o aplicație făcută pentru programatori și dezvoltatori a anunțat că trimite 110 miliarde de mesaje pe lună, o dovadă că nu trebuie să ai un produs destinat întregii piețe, ci unei nișe foarte bine stabilite.

Ultima rundă de finanțare a avut loc acum patru ani.

Karhoo, un startup american care încearcă să aducă o componentă tehnologică taxiurilor, pentru a lupta cu Uber, a primit 250 de milioane de dolari finanțare și va lansa produsul său la începutul lui 2016.

Tehnologii

Rezultatele financiare ale Twitter anunță o perioadă grea pentru noul CEO, Jack Dorsey.

Facebook Messenger vrea să fie un înlocuitor pentru numărul tău de telefon, cu posibilitatea de a face un request unui utilizator cu care nu ești prieten.

Mark Zuckerberg spune că platforma internet.org oferă internet către 15 milioane de oameni din zonele în curs de dezvoltare.

Un dispozitiv purtabil îți măsoară amprenta asupra mediului înconjurător în timp real.

Documentele de hârtie sunt la fel de periculoase pentru scurgerile de date ca și cele ținute în Cloud.

Apple vinde 48 de milioane de iPhone-uri în trimestrul al patrulea.

Inspirațional

5 moduri prin care poți să câștigi la un eveniment de pitching.

România

O companie care activează și-n România își susține angajații să lucreze și de acasă.

Planurile operatorilor de telefonie mobilă pentru 2016.

Noua strategie a PayU.