Cum arătau memo-urile interne ale Twitch și Periscope. Ethan Kurtzwell de la Bessemer Venture Partners analizează lucrurile care i-au plăcut la cele două startup-uri atunci când le-a analizat prima oară. Steve Ballmer, fost CEO al Microsoft, a cumpărat 4% din acțiunile Twitter. Practic, Ballmer deține mai mult din companie decât actualul CEO, Jack Dorsey. Tech.eu are o discuție despre viitorul îndepărtat al transporturilor cu CEO-ul Hyperloop, Dirk Ahlborn. Hyperloop e finanțat de Elon Musk și vrea să dezvolte un tren de mare viteză. Hyperloop se uită către regiuni unde ar putea construi foarte rapid tunelurile pentru trenuri - Asia, Orientul Mijlociu, Africa sau India, pentru că America de Nord și Europa ar putea pune piedici în calea unei construcții rapide.

Startups

TechStars și Target lansează un accelerator comun pentru a găsi startup-uri bune în domeniul retail-ului.

Drivr, un serviciu danez care luptă cu Uber, pentru că e un serviciu dedicat taxiurilor obișnuite primește 3 milioane de dolari finanțare.

Bătălia ecosistemelor de startup-uri în Forbes - New York vesus Tel Aviv.

Startup-ul Quip, care luptă cu Evernote, Dropbox sau Simplenote primește o investiție de de 30 de milioane de dolari.

Tehnologii

YouTube va avea un eveniment pe 21 octombrie în care va introduce noi modalități de subscripție plătite.

20 de moduri prin care Facebook se transformă într-un adevărat internet în cadrul internetului.

Apple Pay împlinește un an de când a fost lansat. Sunt lucruri bune, dar și chestiuni negative, cum ar fi faptul că marii comercianți nu participă în programul companiei americane.

Cinci aplicații pe care ar trebui să le descarci săptămâna asta.

România

Ce vânzări așteaptă F64 din parteneriatul cu eMAG, după ce a intrat în marketplace-ul celui mai mare site de comerț online din România.

Studiu start-up.ro

Vrem să organizăm evenimente dedicate startup-urilor și antreprneoriatului. Din acest motiv, înainte de a ne apuca de treabă vrem să vă aflăm părerea și spuneți-ne ce ați dori de la un eveniment dedicat vouă. Vă ia cinci minute să completați chestionarul. Mulțumim!