Product Hunt, locul către care se îndreaptă startup-urile atunci când vor promovare va lansa un podcast dedicat acestora. Practic, canalul va folosi pentru descoperirea de startup-uri, la fel ca și pe site, după cum scrie Venture Beat. În același timp, în Statele Unite apare un nou unicorn pe listă. E vorba de Thumbtack, care a primit o finanțare de 125 de milioane de dolari, după ce anul acesta a mai primit 100 de milioane. Evaluarea financiară a ajuns la 1,3 miliarde de dolari. Thumbtack e o unealtă pentru profesioniști, care conectează companiile de cei care ar putea să realizeze servicii. Pe Knowledge Wharton puteți citi o analiză asupra Generației Z - e pregătit brandul tău să se adreseze acestei generații care se naște acum și evoluează acum?

Tehnologii

Silent Circle lansează a doua variantă a lui BlackPhone 2, telefonul pentru cei care vor securitate totală la 800 de dolari.

LG lansează un laptop care e mai ușor decât un MacBook și arată la fel de bine - o alternativă pentru cei care vor să lucreze pe Windows 10.

Gadgetul care transformă orice ecran într-un touchscreen - 635.000 de dolari strânși prin crowdfunding pe Indiegogo.

Inspirațional

Miliardarul britanic David Spencer-Percival a avut tot ce-ți putea dori un om, dar a vândut totul și a luat-o de la capăt. “It allowed me to be a lot more flexible. When you have got stuff it is quite complicated to look after, with these manor houses there is always something wrong with the roof or the garden”

Studiu de caz în Franța - cu șomajul în creștere și moralul antreprenorial scăzut, francezii speră că incubatoarele de afaceri să aducă o creștere economică sperată.

Fondatori, investiții și startup-uri

Ce rămâne din Chris Poole după ce a vândut 4chan, unul dintre cele mai de succes site-uri de pe internet?

Wheels Up primește 115 milioane de dolari investiție pentru un startup din domeniul zborurilor private.

Pentru investitori: trenduri în Internet of Things și unde ar trebui să te uiți pentru a investi. “While there are a growing number of investors in IoT, the funding rounds are staying in the modest range because of the rapid advancements, some hesitancy on the part of consumers to adopt IoT device, partly due to privacy concerns and partly related to a lack of knowledge, and questions about the type of hubs that can bring all the devices together”

Apple a vândut 13 milioane de iPhone-uri din momentul lansării, dar investitorii nu sunt mulțumiți, iar acțiunile companiei au scăzut.

România

Care sunt orașele românești unde vor crește investițiile în IT?