Instagram e pe punctul de a ajunge o companie de 5 miliarde de dolari, după ce introduce reclamele video. Potrivit unei analize Fast Company, Instagram va deveni o companie cu un business de 3,7 miliarde de dolari pe an. “The Daily Telegraph” scrie azi despre Entrepreneur First, un accelerator din Londra care a investit în 50 de startup-uri aproximativ 60 de milioane de dolari în ultimii ani. “We are not just another accelerator,” says Matt Clifford, co-founder of EF. “We build start-ups from scratch in six months.” Slack e aplicația care a transformat birourile din toate domeniile și a ajuns la o evaluare de 2,8 miliarde de dolari, iar pe Medium găsim o analiză a secretului lor.

Startups & fondatori

Cum să ai un milion de utilizatori și să îi obții foarte rapid. O opinie în Venture Beat.

Cinci lucruri pe care ar trebui să le evite orice startup.

Tehnologii

De ce Apple a decis să lupte cu reclamele de pe site-uri în aceeași perioadă în care introduce și aplicația sa de News. “Because those news websites pay their writers and editors with revenues from the very ads that you’re blocking with the nifty new apps for iOS 9. Which is why the call to block ads is bound up with a call to change how you get news.”

IBM crede că bitcoinul poate schimba banking-ul și tehnologia din interiorul caselor. “"For instance, a refrigerator equipped with sensors and connected to the Internet could use blockchain to manage automated interactions with the external world—anything from ordering and paying for food to arranging for its own software upgrades and tracking its warranty”.

Jeffrey Zeldman scrie pe Medium despre blocarea reclamelor de către Apple.

Inspirațional

The Next Web scrie despre patru metode științifice care îți cresc productivitatea la birou. E greu să te concentrezi în epoca rețelelor sociale.

Un articol pe blogul entrepremusings.com despre arta de a fi mediocru și cum treci peste eșec. O lectură ușoară, de prânz.

Cum să scrii un CV care să te ajute să ajungi chiar și la Google - câțiva pași esențiali.

România

Patrick Vrabie de la wall-street.ro scrie că eMAG vinde produse Apple în valoare de 30 de milioane de dolari în România.

Președintele ANCOM: televiziunea clasică va dispărea în 5-10 ani, după cum scrie Ziarul Financiar.

Rețeaua Netcity scoasă la vânzare de UTI, potrivit ZF.

10 greșeli de fundraising pe care le faci.