Fondatorul Oculus spune că principalul obstacol din calea realității virtuale sunt cablurile și dependența de acestea. Așadar, realitatea virtuală mobile va lua un avans rapid, înainte de cea bazată pe PC-uri. După ce European Tech Alliance a anunțat că promovează o singură piață digitală europeană, Tech.eu publică o opinie despre o altă chestiune care trebuie luată în considerare: o piață digitală unică multilingvistică. Între timp, aproape oricine din Statele Unite poate să fie angel investor într-un startup - de ce e un lucru bun și ce se poate întâmpla. În lumea investițiilor, Akamai investește 27 de milioane de dolari în startup-ul Clearsky.

Startups

Bugetul unui startup e greu de administrat, mai ales dacă nu ai experiență. Pe TechCrunch e un articol al unui fondator care a participat la programul 500 Startups și care vorbește despre

Virgin Media și TechStars lansează un accelerator pentru idei simple, de la oameni obișnuiți.

Stitch e o rețea socială pentru bătrâni, o nouă abordare.

Inspirațional

10 lounge-uri de aeroport care sunt superbe.

Care este drumul potrivit pentru a ajunge la a avea expertiză într-un anumit domeniu?

Ce s-a întâmplat cu firma care a introdus salariul minim al angajaților la 70.000 de dolari.

Ce jargon de startup ar trebui să încetezi să mai folosești acum.

Tehnologii

Germanii au construit cel mai mare reactor de fusiune nucleară din lume. Ce experimente ar putea fi făcute și de ce este importantă investiția de miliarde de dolari.

20 de moduri creative prin care poți folosi Evernote.

Windows 10 mușcă din cota de piață a Windows 7 și Windows XP, ceea ce e un semnal bun pentru Microsoft.

Cofondatorul Google, Eric Schmidt, a spus studenților din Coreea de Sud că secretul internetului a fost faptul că nu a fost reglementat la început.