Aplicațiile pentru competiția Startup Battlefield organizată de TechCrunch au fost prelungite până pe 30 septembrie, termenul fiind extins cu o săptămână. Startup Battlefield Londra va avea loc la finalul anului. În același timp, tech.eu scrie despre Endomondo, un startup din domeniul activităților fizice care a făcut exit pentru 85 de milioane de dolari - ce face fondatorul la șase luni. Knowledge Wharton a vorbit despre cultura eșecului și de ce este bine să fi închis un startup înainte de a avea succes.

Tehnologii

TechCrunch scrie despre Instagram, care a ajuns la 400 de milioane de utilizatori, la doar nouă luni după ce atinsese cifra de 300 de milioane.

Uber lansează serviciul de ridesharing UberCommute în metropola Chengdu din China.

O mutare masivă pe piața de publishing - Washington Post, deținut de Amazon, decide să-și publice tot conținutul pe Facebook Instant Articles.

De ce e falimentul unui startup din domeniul industriei solare un semn bun pentru ecosistem, după cum scrie Fortune.

At Y Combinator, the partners often, “Startups die of suicide, not homicide.” It’s a startling statement, but it’s true. A startup is much more likely to fail due to the self-inflicted errors of its founders than it is to be taken down by some outside force.

Startup-uri & fondatori

Finaliștii competiției TechCrunch Disrupt 2015 de la San Francisco - cele mai bune startup-uri ale momentului.

Un startup vede viitorul în tehnologia din spatele bitcoinului - blockchain - și își imaginează o lume în care notarii sunt ajutați de ea.

O discuție cu CEO-ul Kickstarter despre faptul că startup-ul este o companie pentru profit, deși vrea să ajute proiectele mici, cu implicații sociale, să își găsească finanțare.

Inspirațional

Inc.com are o listă de șase cărți care te vor face mai deștept, mai rapid și mai eficient.

Ce se întâmplă când fostul tău șef te dă în judecată pentru că ți-ai pornit propriul startup? Nu, nu e vorba de serialul “Silicon Valley”

România

Dan Ostahie, Media Galaxy, vrea să extindă rețeaua în regiune în următorii doi ani.

Afacerile Televoice (Evolio) au un plus de 30% în ultimele opt luni.