Facebook anunță rezultatele financiare pe trimestrul al treilea. Rețeaua a avut 45 de miliarde de dolari venituri în ultimele trei luni. Între timp, în lumea rețelelor sociale, Academia e o rețea care găzduiește cele mai bune lucrări științifice. Fără să aibă venituri până acum, OfferUp, o alternativă la Craiglist, primește 90 de milioane de dolari investiție. Nu au venituri, dar au intermediat tranzacții totale de 2,9 miliarde de dolari. Deși nu e o știre despre startup-uri, merită să pomenim de un lucru îngrijorător: o dronă a căzut peste protestatarii din Piața Universității, deși nu avea voie să fie în spațiul aerian de deasupra unei manifestații.

Tehnologii

Un miliard de oameni folosesc Facebook în fiecare zi. Aceasta este cifra anunțată de rețea în cadrul rezultatelor financiare pe trimestrul al trilea.

Odată cu momentul de creștere al Facebook, Inc.com scrie că urmează să apară noi metode prin care Instagram să monetizeze reclamele video.

Fluctuațiile Bitcoin continuă să apară, iar moneda e pe creștere, ceea ce e un lucru bun, dar stabilitatea la care se așteptau mulți întârzie să apară.

Startups

21 de gadgeturi și aplicații care te ajută să dormi mai bine.

O compania din Cuba ar putea intra pe piața din Statele Unite cu un vaccin care ar putea transforma tratamentul cancerului. Compania luptă împotriva cancerului la plămân.

Cum a pornit Throan Rodrigues o companie de la un tabel de Excel. BigData Corp a avut un prim client uriaș - PayPal. Povestea lui e pe Mixergy.

Tehnologiile disruptive nu sunt tot timpul cele de succes. Fondatorul Basecamp scrie pe Medium despre cum a fondat o firmă de succes fără să vină cu ceva disruptiv.

Unelte de marketing esențiale pentru startup-uri, listate într-un articol pe blogul Product Hunt de pe Medium.

Infografic - înțelege mai bine evaluările financiare ale startup-urilor