Încă o zi în care facem rezumatul celor mai importante știri din lumea startup-urilor. Cel mai important material de astăzi e în revista Fast Company, care face 20 de predicții pentru următorii 20 de ani. Unele lucruri sunt mai generale, în timp ce altele sunt specifice: Mark Zuckerberg va fi în continuare cel mai important om, iar ADN-ul va deveni o unealtă importantă în lumea startup-urilor. De asemenea, Wired are o poveste interesantă despre Yahoo și cum această companie era cândva cea mai importantă din Silicon Valley. În lumea media, rețelele sociale au atras mai mult trafic decât motoarele de căutare pentru cele mai importante știri. Venture Beat scrie despre industria realității virtuale, care va avea o valoare de 15,9 miliarde de dolari în 2019.

Startups

Un startup de livrări pe bicicletă, Glovo, a primit 2 milioane de dolari finanțare. 

Startup-ul londonez Deliveroo, care se ocupă cu livrarea mâncării și a altor cumpărături primește 100 de milioane de dolari într-o finanțare Series D. În iulie, Deliveroo primise 70 de milioane de dolari în Series C. Compania se extinde în Asia, Australia și Orientul Mijlociu, mai exact în 50 de orașe.

O trecere în revistă a principalelor finanțări primite de startup-uri în întreaga lume.

De ce este Slack compania anului 2015? Ce a făcut o aplicație de lucru în comun, care poate semăna cu altele, să fie atât de folosită de oameni, iar atunci când pică mii de companii să sufere?

Tehnologii

Wordpress primește o aplicație desktop odată cu cea mai mare schimbare din istoria platformei. În momentul acesta, codul sursă e deschis, iar întregul ecosistemul a fost redesenat pentru a aduce aminte de Medium și de simplitatea de a folosi acea platformă. 25% din internet rulează pe Wordpress azi.

Google lansează o unealtă interesantă în Statele Unite și ia pâinea de la gură unor apllicații prin integrarea unor servicii în platformă - poți să cumperi ipoteci în SUA direct din această platformă.

20 de aplicații care pot fi de ajutor studenților pentru a crește productivitatea și capacitatea de a învăța.

Operatorii de telefonie mobilă sunt în fața unor schimbări esențiale pentru ei. Trebuie să se uite dincolo de telefoane mobile și tablete, iar dispozitivele conectate sunt una dintre zone. Așa că partea aceasta va crește.

Inspirațional

Șase lecții de business pe care le poți învăța de la cântăreața Adele.

Cum înveți soft skills? Ce sunt soft skills? Păi să știi să comunici, să fii un lider, practic, calități de viață. Deși pare ușor, ca și cum ai citi o carte, uneori acestea sunt mai greu de obținut decât calitățile tehnice.