Te-ai gândit că vrei să trăiești mai sănătos, că renunți la junkfood și vrei alimente fără e-uri sau alți aditivi, însă asta este mai ușor de zis decât de făcut. În primul rând, ține de voință și de dedicare, însă ai nevoie și de ajutor în această nouă aventură, mai ales în privința a ceea ce alimente să mănânci și pe care să le eviți.

Dacă vrei să știi care sunt produsele cu cei mai mulți aditivi atunci te-ar putea ajuta InfoCons. Cu această aplicație pe telefon atunci când ești în supermarket poți să scanezi codul de bare și vei putea să vezi aditivi, alergeni sau valorile nutriționale. Bineînțeles, acest lucru va funcționa doar pentru produsele incluse în baza de date, însă ar trebui să fie destule. Aplicația este gratuită și o poți folosi fără să-ți faci cont, însă dacă ai cont poți să vezi mai multe detalii legate de produse.

Luna trecută v-am povestit despre o aplicație de journaling dacă dorești să ții mai bine minte tot ce se petrece în viața ta. Azi vin cu o aplicație cam în aceeași idee. Aceasta se numește 1 second everyday și cu ajutorul acesteia poți surprinde momente din viața ta. Astfel poți creea un jurnal vizual cu moment din fiecare zi a ta, a copilului sau dintr-o vacanță. De asemenea, poți invita prieteni să colaborați pentru un eveniment special, precum o nuntă, de exemplu.

Dacă îi permiți aplicația îți va trimite și notificări să nu uiți să imortalizezi un moment dintr-o zi. Există o versiune gratuită a aplicației, însă vine cu unele limitări. Pentru a debloca toate funcționalități trebuie să plătești.

Dacă te-ai plictisit de wallpaper-urile statice, atunci poate ar fi cazul să încerci unele dinamice. LiveLoop este o aplicație cu multe wallpaper-uri din mai multe categorii și toate sunt animate. Există foarte multe cool și cu un wallpaper dinamic poți schimba vibe-ul telefonului. Este gratuită, însă plină de reclame, iar ca să aplici un wallpaper trebuie neapărat să vezi una sau mai multe reclame sau să plătești. Acum în funcție de cât de des schimbi wallpaper-ul ar putea deveni enervant să vezi atâtea reclame, dar dacă-l schimbi o dată pe lună cred că este ok.

Samsung, Sony sau Xioami sunt câțiva dintre producătorii de telefoane care au implementat pe telefoanele lor un fel de shorcut launcher pe homescreen. Samsung are Edge Panel și de acolo poți porni aplicațiile favorite.

Dacă îți dorești așa ceva dar nu ai pe telefonul tău atunci poți instala aplicația Edge Launcher care funcționează în mod similar. Îți alegi aplicațiile favorite, diferite contacte din agendă și de fiecare dată când tragi de bară în jos ai acces la ele. Pe lângă asta vei putea controla muzica, volumul, poți roti ecranul sau poți porni lanterna. Este gratis, însă dacă plătești vei putea pune launcherul pe ambele părți ale ecranului și vei putea adăuga contacte din agendă. În versiunea gratuită poți alege ca launcherul să stea pe stânga sau dreapta și se pare că nu poți adăuga contacte pentru apeluri rapide.

Nu puteam face o listă cu aplicații Android pentru iunie 2022 fără să includ jocul Diablo Immortal. După câteva ore de joc, Diablo Immortal pare să fie o experiență cât se poate de distractivă.

Eu chiar căutam o experiență de gaming de mobile de tipul triple A și Diablo Immortal ar putea fi aceasta. Jocuri precum Call of Duty sau noul lansat Apex Legend sunt jocuri fun de mobile și cu grafică frumoasă, însă nu sunt genul meu preferat de joc. Acestea fiind zise, o să încerc Diablo Immortal și sper să nu fie îmbibat de prea multe reclame sau microtranzacții. Însă s-ar putea să avem de-a face cu multe loot box-uri. Jocul nu va fi disponibil în Olanda și Belgia deoarece aceste țări au legi dure împotriva gambling-ului în astfel de jocuri.

Aplicația bonus de luna aceasta se numește Instant Heart Rate și cu ajutorul ei afli care este pulsul tău. Dacă nu ai un smartwatch pentru a vedea pulsul atunci nu dispera. Există această aplicație și punând degetul pe cameră, aceasta poate detecta pulsul tău la momentul respectiv. Funcționează destul de bine și e gratis.