Articol susținut de Upgrade 100.


  • Materialul integral cu resurse text, video, linkuri, prezentări și chiar un curs online se poate vedea aici.

Iată despre ce e vorba în cele 2 ore de material educativ, într-un scurt clip - de sub 4 minute:

În platoul producției lansate azi - și care se înscrie într-o serie mai amplă de evenimente și materiale hybrid media realizate sub brandul IQ DIGITAL – s-au aflat actori relevanți pentru subiectul important aflat în discuție:

  • Pentru contextul necesar înțelegerii importanței digitalizării: lideri ai mediului de business Sergiu MANEA - CEO BCR și Bogdan PutinicăGeneral Manager MICROSOFT România, care i-au avut alături pe reprezentanții cei mai relevanți, în context, din Guvernul României, respectiv Marcel BOLOȘ – Ministrul Investițiilor si Fondurilor Europene și Sebastian BURDUJA – Ministrul Inovării, Cercetării și Digitalizării.
  • Pentru a prezenta studii de caz și ce posibilități de digitalizare accelerată există: antreprenori și reprezentanți ai unor startupuri tech de succes – parte a acceleratorului InnovX-BCR - precum Vlad Cazan, co-fondator KFactory, Andrei Dumitrașcu, co-fondator Softlead, Cătălin Rus, co-fondator și CIO al Prime Dash. Lor li s-a alăturat și Lucian Ungureanu, director de produs Azure Business Group în cadrul Microsoft.
  • Pentru sfaturi extrem de aplicate și practice legate de cum se poate obține o finanțare din programul lansat azi: Oana BÂRA, Coordonator programe de finanțare BCR.

Toate prezentările, ideile, sfaturile practice valoroase - precum si o serie de informații de culise prezentate chiar de ministrul de resort în cadrul discuțiilor din platoul IQ DIGITAL se pot parcurge în sinteză pe site-ul proiectului. Tot acolo găsiți și producția video, integral.

IQ DIGITAL Update este un nou format educativ realizat de Upgrade 100 în parteneriat cu George pentru Afaceri | BCR - care completează seria deja existentă: IQ DIGITAL Summit (Iași, Brașov și, în curând, Timișoara, dar și alte orașe din țară), IQ DIGITAL Know How Battles, IQ DIGITAL Newsletter și altele.