Dispozitivul premiat Deco X20 este, astfel, disponibil cu opțiunea de control vocal încorporat, oferindu-le utilizatorilor control rapid și simplu.

Dispozitivul are o acoperire de 371 de metri pătrați (varianta 2-Pack) și utilizează tehnologia mesh pentru a forma o rețea unificată, oferind conectivitate fără întreruperi, chiar și atunci când utilizatorii se deplasează dintr-un colț al locuinței în altul. Streamingul live, apelurile video sau gamingul în cloud nu mai sunt o problemă, iar integrarea asistentului vocal Alexa permite un management ușor și rapid al ecosistemului smart home, redarea de muzică, dar și gestionarea altor funcționalități cheie.

Deco Voice X20 suportă și apeluri, mesaje și anunțuri prin intermediul Alexa, fapt care extinde gama de interacțiuni între unitățile Deco, dar și în raport cu alte dispozitive care dispun de integrarea asistentului vocal Alexa.

Datorită asistentului vocal Alexa încorporat, utilizatorii pot gestiona fiecare aspect al locuințelor smart fără nevoia de a avea o boxă smart separată. Sistemul Mesh WiFi va permite utilizatorilor să redea audio pe diferite unități Deco, îmbunătățind atât experiența de navigare, cât și experianța de audiție în întreaga locuință.

Deco Voice X20 integrează tehnologie Wi-Fi 6 pentru a livra viteze wireless și mai mari (1201 Mbps în banda de 5 GHz și 574 Mbps în banda de 2.4 GHz) , semnal mai puternic și capacitate de conexiune extinsă. Viteza foarte mare Wi-Fi 6 permite activități care solicită foarte mult lățimea de bandă precum streaming ultra-HD, apeluri video și cloud gaming. Tehnologia OFDMA îmbunătățește substanțial abilitatea de a conecta mai multe dispozitive în rețea, iar tehnologiile BSS Color și Beamforming oferă semnal mai puternic indiferent de activitățile online realizate.