Datorită platformei Mastercard Send, clienții TransferGo pot trimite acum bani în timp real către deținătorii de carduri Mastercard din 20 de țări: Austria, Bulgaria, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Germania, Grecia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia, Portugalia, România, Federația Rusă, Slovacia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina și Regatul Unit.

Transferul se poate face de pe orice card sau din orice cont bancar direct către cardul Mastercard al cărui deținător este dintr-una din aceste țări, oferind astfel utilizatorilor experiența unui transfer de bani simplu, rapid și la îndemână.

Platforma Mastercard Send permite realizarea de transferuri de bani sigure, aproape în timp real, de la și către miliarde de carduri și conturi bancare sau digitale din întreaga lume și face parte din oferta multi-rail a Mastercard, care permite persoanelor și companiilor să trimită și să primească bani așa cum, unde și când aleg ele.

Daumantas Dvilinskas, CEO și cofondator, TransferGo a afirmat referitor la parteneriatul cu Mastercard: „parteneriatul nostru cu Mastercard vine într-o perioadă în care se manifestă o nevoie în plină creștere de structuri de plăți digitale internaționale solide, nevoie care s-a accelerat pe perioada pandemiei de COVID-19. Vom continua să acordăm sprijinul nostru neobosit în satisfacerea nevoilor în permanentă evoluție, atât ale noilor noștri clienți, cât și ale celor existenți, pe măsură ce dezvoltăm și implementăm noi tehnologii care să ne permită să reacționăm rapid, să facem față la noi provocări și să obținem noi rezultate. ”

Prin intermediul acestei noi oferte, clienții care doresc să facă transferuri internaționale vor putea beneficia de cele mai înalte standarde de securitate din domeniu, oferite de Mastercard împreună cu TransferGo.

În calitate de instituție de plăți lincențiată de autoritățile din Marea Britanie, TransferGo respectă standarde de securitate foarte stricte precum păstrarea în siguranță a informațiilor personale și financiare prin tehnologii de securitate moderne, inclusiv prin aplicarea standardului de encripție SSL între serverele sale și browser-ul utilizatorului.

În același timp, instrumentele și capabilitățile de securitate la standarde înalte ale Mastercard, oferă un nivel suplimentar de securitate în gestionarea riscurilor de reglementare, financiare și de fraudă.

Fiind una dintre companiile de transfer de bani cu cea mai accelerată dezvoltare din lume, parteneriatul TransferGo cu Mastercard este cea mai recentă etapă din ciclul său de permanentă inovație.

Ca urmare a atenției acordate nevoilor clienților săi, TransferGo caută constant noi metode de a oferi soluții de transferuri de bani, rapide și la costuri reduse, migranților și companiilor. În acest sens, TransferGo simplifică experiența de plată a utilizatorului prin eliminarea serviciilor complexe de online banking sau a nevoii de detalii care nu sunt întotdeauna ușor de găsit, precum numărul contului bancar internațional - IBAN, al destinatarului transferului de bani.

În doar două luni (septembrie și octombrie), TransferGo și-a dublat volumul de tranzacții în Ucraina și Rusia prin intermediul metodei de transfer direct pe cardul destinatarului.