Cargoroll este o platformă cu licitații de transport care își propune să schimbe serviciile de transport și livrare marfă din România. Ea a fost lansată oficial de astăzi.

cargoroll bursa de transport transport marfuri

O soluție completă dezvoltată de un startup 100% românesc, Cargoroll folosește tehnologii avansate de analiză de baze de date pentru a crea conexiuni optime între expeditori și transportatori. Astfel, aceștia economisesc timp, își optimizează costurile și beneficiază de cele mai bune oferte de transport marfă de pe piață. Cargoroll este disponibilă gratuit și ca aplicație de mobil pentru Android și iOS.

Expediții găsite online

„În prezent, în România, nu există o platformă și o aplicație completă cu licitații de transport care să ofere avantaje reale atât pentru transportatori, cât și pentru expeditori”, a spus Silviu Dorobanțu, co-fondator Cargoroll. „Tocmai de aceea, am conceput Cargoroll pentru a răspunde nevoilor de pe piața locală și a construi, în același timp, o comunitate onorabilă, unde respectul între membri primează, iar datele de contact sunt verificate și confirmate pentru a oferi servicii sigure și de calitate.”

Tocmai de aceea, am conceput Cargoroll pentru a răspunde nevoilor de pe piața locală și a construi, în același timp, o comunitate onorabilă, unde respectul între membri primează, iar datele de contact sunt verificate și confirmate pentru a oferi servicii sigure și de calitate

Cargoroll le oferă expeditorilor posibilitatea să trimită orice, oriunde, oricui – simplu, rapid și eficient. Platforma caută, filtrează și selectează transportatorii cei mai potriviți pentru nevoile expeditorilor și oferă acestora cele mai bune oferte. Expeditorii primesc notificări instant pentru a putea compara și alege varianta optimă. Mai mult decât atât, Cargoroll include un sistem de note și evaluări care oferă expeditorilor mai multe detalii despre transportatori pentru a asigura servicii corecte și sigure. Accesul este gratuit atât prin platforma web, cât și prin aplicațiile de mobil destinate Android și iOS.

Marfă de transportat în timp real

În același timp, platforma Cargoroll oferă transportatorilor posibilitatea să găsească o gamă variată de marfă care necesită transport. Transportatorii pot optimiza platforma în funcție de interesele lor, de la tipul și categoriile preferate de livrări, locații de ridicare și predare de interes până la țările favorite în care activează afacerea lor. Aceștia au acces gratuit pe platforma Cargoroll sau pe aplicațiile de Android sau iOS și pot participa oricând la licitații deoarece primesc notificări instant în momentul în care apare o livrare din aria de interes. De asemenea, licitațiile de pe platformă sunt deschise și transportatorii au posibilitatea să compare ofertele de la alți transportatori și să-și modifice propria ofertă în funcție de competiție. Expeditorii primesc și ei note și evaluări, astfel încât transportatorii pot face alegerile cele mai potrivite privind potențialul partener de afaceri.

Cu toate că Cargoroll spune că e prima platformă completă, sunt mai multe asemenea site-uri disponibile pe piață pentru transportatori. Pe lângă clasicele case de expediție, cum ar fi LKW Walter sau DKT, există site-uri de licitații cum ar fi inpaket.ro sau cargobid.ro. Cu cât mai multe, cu atât mai bine.