Achiziția are la bază strategia Aggranda de a crește resursele disponibile și expertiza echipei, pentru a accelera accesul clienților la automatizări complexe și fiabile. Prin alăturarea know-how-ului celor două companii, echipa extinsă de profesioniști își va spori capacitatea de a livra rapid automatizări de calitate și soluții avansate care susțin companiile să își atingă obiectivele de business și transformare digitală.

În prezent, Aggranda oferă servicii de automatizări companiilor din SUA, Marea Britanie, Germania, Franța, Austria, Portugalia, România și alte țări. Portofoliul de clienți include organizații puternice cu venituri anuale de peste 1MLD de dolari, lideri de piață și companii în dezvoltare, precum Ministerul Agriculturii din SUA, Sunrun, Chloride, BMS Group, Liaison, OMV Austria, BA Glass, și INSEAD.

De cealaltă parte, RPA Box, fondată acum cinci ani de doi foști angajați UiPath, dezvoltă automatizări complexe pentru companii mari din Europa.

Potrivit lui Cristian Ignat, CEO și fondator Aggranda, RPA Box beneficiază de o reputație excelentă în rândul clienților. Compania este recunoscută pentru echipa sa de specialiști în tehnologie și pentru orientarea permanentă către oferirea de soluții integrate care să răspundă nevoilor clienților.

“Obiectivul nostru este să oferim clienților automatizări stabile și de calitate, cu ajutorul celor mai bune tehnologii. Prin unirea forțelor Aggranda și RPA Box, ne consolidăm expertiza și capacitatea de a dezvolta rapid soluții de automatizare complexe. În paralel, vom continua să investim în dezvoltarea Link, noul nostru produs. Link oferă companiilor o modalitate facilă de gestionare și automatizare a proceselor de business, într-un singur dashboard, asigurând angajaților o experiență confortabilă”, explică Cristian Ignat, CEO & Fondator Aggranda.

“Pentru RPA Box este un pas firesc să ne unim forțele cu Aggranda. Preocuparea de a ne susține permanent clienții să își eficientizeze procesele și business-ul este doar unul dintre multele puncte în comun adânc înrădăcinate în ADN-ul ambelor companii.”, concluzionează Tudor Tache, CEO RPA Box.

Aggranda plănuiește consolidarea globală în industria automatizării

Achiziția RPA Box se înscrie în strategia Aggranda de a deveni un furnizor de top de servicii de automatizare, la nivel global. Compania intenționează să își continue creșterea accelerată în Europa și SUA, concentrându-se în continuare pe parteneriatul cu UiPath și consolidarea serviciilor pentru a susține organizațiile din întreaga lume să aducă mai multă valoare prin automatizare.

Cu ajutorul roboților software, Aggranda a salvat clienților săi peste 200.000 de ore de muncă manuală și repetitivă, ajutând angajații să fie mai productivi și împliniți. În paralel, compania investește în educație și organizează anual stagii de internship pentru mai bine de 100 de absolvenți din întreaga lume. În prezent, mai mulți foști interni Aggranda ocupă funcții cu nivel decizional în cadrul mai multor companii de top.