Iată câteva dintre principalele sale caracteristici:

  • Iluminarea Ambilight, tehnologie unică Philips. Tehnologia Ambilight pe 3 laturi a fost îmbunătățită și ridică din nou ștacheta când vine vorba de experiența de vizionare.
  • Procesorul de imagine Philips P5 are rolul să îmbunătățească calitatea imaginilor și culorile de pe ecran pentru a obține un rezultat cât mai apropiat de realitate.
  • Rezoluția Smart 4K HDR oferă utilizatorilor imagini de o înalta claritate cu un contrast excelent.
  • Tehnologiile Dolby Vision și Dolby Atmos oferă imagini cinematice și sunet de cea mai bună calitate.
  • Sistemul de operare Android TV cu asistentul vocal Google este integrat cu Amazon Echo și Alexa.
  • Design slim și un stand rotativ în formă de T.

Datorită celei de-a 3-a generație a procesorului de imagine P5, utilizatorul se poate bucura de claritate mai bună, contrast excelent al imagnilor, imagini detaliate și fără detalii pierdute în zonele întunecate ale ecranului, noise reduction îmbunătățit.

Televizorul Philips este pregătit să profite la maximum de formatul video HDR10+. Contrast-ul, culorile și luminozitate sunt ajustate automat de la un cadru la altul pentru a oferi utilizatorului cea mai bună experiență de vizionare indiferent că este vorba de filme, seriale sau jocuri video.

Televizorul Philips cu Android TV va putea fi controlat cu ajutorul comenzilor vocale. Utilizatorul îi va putea spune televizorului să pornească un anumit joc, să urmărească serialul preferat pe Netflix sau chiar să controleze diverse dispozitive compatibile cu Google Assistant.

Philips The One beneficiază de specificați tehnice premium la prețul unui model mid-range, fiind o alegere excelentă pentru utilizatorii ce își doresc un televizor nou.

Televizorul va fi disponibil în 6 dimensiuni: 43, 50, 55, 58, 65 și 70 inci.

Philips 7304 este disponibil în România la un preț recomandat începând de la 2999 lei.