TypingDNA, un startup din Oradea, a primit o investiție din partea fondului Gecad Ventures și o serie de business angels locali. Compania lucrează în domeniul securității informatice, cu scopul de a înlocui parolele pe termen lung.

data-1590455_1920

Potrivit "Ziarul Financiar", banii vor fi utilizați pentru dezvoltarea portofoliului de servicii, în marketing și mărirea echipei. Gecad Ventures a investit alături de Adrian Gheară, Alexandru Negrea, Lucian Todea și Dan Mihăescu.

typingdna

„Am reuşit să dezvoltăm o tehnologie inovatoare cu apli­ca­bilităţi multiple în domenii precum e-learning, e-banking, corporate şi multe altele. Prin parteneriatul cu un fond de investiţii, aşa cum este Gecad Ventures, şi prin implicarea unor investitori cu experienţă antreprenorială în domeniul IT şi cyber-security putem maximiza potenţialul acestei teh­no­lo­gii.“, a declarat Raul Popa, cofondator şi CEO al TypingDNA pentru zf.ro.

De asemenea, TypingDNA va participa la competiția Startup Spotlight din cadrul evenimentului How to Web, desfășurat pe 1-2 noiembrie la Teatrul Național din București.

În trecut, TypingDNA a câștigat hub:raum Cracovia, acceleratorul din Polonia al Deutsche Telekom.