Comanda este livrată în siguranță, într-un timp mediu de 35 de minute, cu un cost fix de livrare în valoare de 5,99 lei, indiferent de cantitate.

Uber Eats este o aplicație separată de livrare de mâncare folosind aceeași tehnologie Uber, care oferă posibilitatea utilizatorilor de a se deplasa simplu și eficient în orașe. În parteneriat cu peste 220.000 de restaurante din aproximativ 500 de orașe din mai mult de 36 de țări, Uber Eats livrează mâncare pentru milioane de oameni prin simpla apăsare a unui buton.

Prin Uber Eats, locuitorii orașului Iași vor putea comanda mâncare pentru toate gusturile și ocaziile, 7 zile pe săptămână, de la peste 50 de restaurante disponibile în aplicație. Utilizatorii vor găsi pe platformă o gamă diversă de opțiuni culinare, disponibile în același loc, livrate rapid și în siguranță. Printre restaurantele prezente în acest moment pe Uber Eats în Iași se numără The Trumpets, Treaz & Nu, Blue Aqua și The Box.

Serviciul va fi disponibil între 10:30 și 24:00, în zona centrală a orașului, dar și în zone precum Copou, Podu Roș și Tătărași.

”La un an de la lansarea Uber Eats în București, în toamna aceasta am extins acest serviciu în alte două orașe din România: Timișoara și Iași. Atât din punct de vedere al utilizatorilor, cât și din perspectiva restaurantelor, ieșenii s-au dovedit a fi receptivi la noi modalități de a comanda mâncare livrată rapid cu ajutorul tehnologiei. Motivul pentru care am decis să lansăm serviciul și în alte orașe este faptul că Uber Eats a contribuit la dezvoltarea a sute de afaceri din București și ne dorim să replicăm acest model pentru a sprijini comunitățile locale. Acum, restaurantele din Iași vor avea posibilitatea de a ajunge la un număr mai mare de clienți, iar utilizatorii ieșeni se vor bucura de mâncarea preferată printr-o simplă apăsare de buton”, spune Ioana Ilie-Dobre, Country Manager Uber Eats România.

Uber Eats la Iași - timp mediu de livrare

Pentru a mulțumi utilizatorii care-și doresc ca mâncarea să fie livrată rapid și în siguranță, Uber Eats colaborează cu parteneri cu biciclete, scutere și mașini, pentru a livra într-un timp mediu de 35 de minute, cu posibilitatea de a urmări în timp real comanda în aplicație, de la solicitare până la expediere.

Uber Eats crește numărul de comenzi pentru restaurante

Peste tot în lume, aplicaţia oferă restaurantelor acces la mai mulţi clienţi și la date statistice care le pot ajuta să crească și să se adapteze pe piaţa de livrare a mâncării, aflată în plină creştere. Cele peste 50 de restaurante ieșene prezente momentan în aplicația Uber Eats vor beneficia de aceleași avantaje.

De exemplu, în București, Uber Eats a încheiat parteneriate cu peste 800 de restaurante, multe dintre ele înregistrând o creștere a cifrei de afaceri, datorită aplicației. Conform unui studiu făcut printre 50 de restaurante de top prezente pe Uber Eats în București, 82% dintre acestea au menționat că aplicația le ajută să crească numărul de comenzi, beneficiază de livrare rapidă (70%) și de vizibilitate mai mare a afacerii (68%). Aproape jumătate (47%) au spus că au înregistrat o creștere între 10% și 30%.

”Suntem încântați de noua noastră colaborare cu Uber Eats, pentru că, din lipsă de timp, mulți dintre clienții noștri nu ajung să ne calce pragul și recurg astfel la opțiunea livrării. Cu siguranță, acest parteneriat va fi un serviciu apreciat de clienții noștri fideli, în special pentru că de acum înainte vor avea posibilitatea de a primi preparatele noastre acasă sau la birou într-un timp eficient. De asemenea, credem că vom câștiga astfel și clienți noi, la care nu am ajuns până acum, iar aceștia vor beneficia de aceeași calitate a produselor și serviciilor pe care le oferim”, a declarat Radu Mihalache, manager The Trumpets și Treaz & Nu.

Uber Eats

Uber Eats permite oamenilor să descopere restaurante locale și să comande o masă livrată rapid și în siguranță doar prin apăsarea unui buton. În România, serviciul a fost lansat în București în 2018, unde în prezent pe aplicație sunt peste 800 de restaurante partenere.

Iași este cel de-al treilea oraș din România unde poți comanda mâncarea prin Uber Eats, după Timișoara. Aplicația folosește expertiză logistică și tehnologia Uber, iar acum este prezentă în peste 500 de orașe la nivel global.