Uber lansează un nou serviciu destinat brașovenilor și turiștilor pasionați de ski. Astfel, în perioada 20 decembrie 2016 - 31 martie 2017, aceștia vor avea la dispoziție uberSKI, un serviciu cu mașini dotate cu suport suport de echipament de ski care pot transporta până la două perechi de ski-uri sau două plăci de snowboard.

În plus, cei care merg cu Uber în Poiana Brașov sau înapoi, vor achita un tarif fix pentru cursa lor Uber, indiferent de trafic - 40 de lei pentru serviciul obișnuit uberX și 50 de lei pentru noul serviciu uberSKI.

“În perioada sărbătorilor și a sezonului de ski, aglomerația devine o problemă în stațiunile montane. Iar atunci când ai cu tine și clăparii și skiurile, lucrurile se complică și mai mult. Cu uberSKI și tarifele fixe între Brașov și Poiana Brașov, vrem să ne aducem contribuția la un sezon de ski în care ne petrecem mai puțin timp în mașină sau căutând loc de parcare și mai mult timp făcând lucrurile care contează pentru noi” a spus Irina Scarlat, Marketing Manager, Uber România.

În plus, serviciul Uber devine disponibil și în Poiana Brașov, la aceleași prețuri ca în oraș, iar cei care merg cu Uber în Poiana Brașov sau înapoi, vor achita un tarif fix pentru cursa lor Uber, indiferent de trafic - 40 de lei pentru serviciul obișnuit uberX și 50 de lei pentru noul serviciu uberSKI.

Cum funcționează?
  • Deschide aplicația Uber
  • Introdu destinația
  • Selectează opțiunea uberSKI
  • Un șofer partener va ajunge la utilizator în câteva minute cu o mașină echipată cu suport pentru echipamentul tău de ski sau placa de snowboard

Tariful uberSKI este tariful standard uberX în Brașov (1.5 lei tarif de bază + 1.5 lei tarif pe km + 0.2 lei tarif pe minut), la care se adaugă o taxă suplimentară de 10 RON pentru a beneficia de mașina echipată cu suport pentru echipamentul de ski.

Astfel, în condiții de trafic normal, tariful achitat pentru o cursă de la gară la Piața Sfatului va fi de aproximativ 18 lei folosind, opțiunea uberSKI.

În plus, cei care aleg Uber pentru ruta  Brașov - Poiana Brașov sau înapoi vor achita un tarif fix: 40 lei folosind opțiunea uberX,  respectiv 50 de lei folosind opțiunea uberSKI.