Prin extinderea zonei din apropiere de Galați, utilizatorii vor putea să călătorească mai ușor între cele două orașe. În România, Uber este acum disponibil în 12 orașe: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea și Brăila, cu planuri de extindere în țară în viitorul apropiat.

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe.

În Brăila, toți șoferii Uber sunt licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor. Pentru început, Uber se lansează în oraș cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile și sigure și un timp de așteptare de doar câteva minute. De asemenea, și serviciul Uber Comfort va fi disponibil, iar utilizatorii se pot bucura de curse în curse în mașini confortabile, cu șoferi care au un rating foarte bun, la un preț ușor mai ridicat.

„Plănuiam să ne extindem în Brăila încă de când am ajuns în Galați și ne bucurăm să anunțăm că locuitorii orașului vor beneficia de curse sigure și convenabile cu Uber. Acum pot călători și mai ușor între cele două orașe”, a declarat Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber Romania.