Daniel Dines a scris într-un mesaj pe blogul companiei că Rob Enslin se alătură echipei din postura de Co-CEO. „Această evoluție a leadership-ului companiei este una potrivită pentru afacerea noastră în timp ce creștem să fim globali”, a scrisw Daniel Dines.

Rob Enslin are peste 30 de ani de experiență în zona de Cloud, cu experiențe anterioare la Google sau SAP, acolo unde a fost și președinte al SAP America de Nord.

Enslin se va concentra pe scalarea afacerii, în timp ce Dines va fi concentrat pe cultura companiei, viziune și inovație de produs

„În această perioadă de accelerării a transformării digitale, UiPath nu a fost niciodată mai strategic pentru clienții noștri care vor să folosească automatizare pentru a se diferenția. Îl aducem pe Rob ca partenerul meu pentru a ne concentra să creștem la scară largă și să construim o companie care reimaginează modul în care facem afaceri. Rob aduce experiență și skill-uri pentru scalarea operațiunilor noastre”, a spus Daniel Dines.

„Parteneriatul cu Daniel pentru a conduce compania pe care a cofondat-o acum 15 ani este un privilegiu enorm. Sunt un fan al UiPath și a valorii pe care o creează pentru clienți. Cred că există potențial să reinventăm modul în care sunt făcute afaceri și cum tehnologia poate fi în centrul noului mod de a munci”, a spus Rob Enslin.

Pentru anul fiscal 2023, UiPath va trece de suma de un miliard de dolari în venituri recurente, pe o piață de 60 de miliarde de dolari. Pentru primul trimestru al anului fiscal 2023 UiPath își propune să ajungă la venituri de 225 de milioane de dolari. Veniturile anuale recurente sunt în jur de 965 de milioane de dolari la data de 30 aprilie 2022.