Robotic Process Automation (RPA) este una din tehnologiie cu cea mai mare creștere în ultimii ani iar cunoștințele de RPA sunt pe locul trei în topul categoriilor de abilități cu cea mai rapidă creștere, conform 2019 Skills Index făcut de către cei de la Upwork.

Cursul UiPath se întinde pe o perioadă de patru săptămâni – un total de mai puțin de 16 ore – și le permite celor înscriși să capete abilități noi, învățând alături de o comunitate de profesioniști de peste tot din lume să facă exerciții practice și să construiască primul lor robot software.

Cum funcționează? La începutul fiecărei săptămâni cei înscriși vor primi un e-mail cu sumarul cursurilor și activităților pentru săptămâna respectivă. După aceea, au la dispoziție tot restul săptămânii să le rezolve.

Modulele cursului UiPath

Săptămâna 1: Learn about RPA and build basic automations

Săptămâna 2: Automate simple tasks

Săptămâna 3: Hear business use cases and automate more complex tasks

Săptămâna 4: Build your virtual assistant and graduate

Mai multe informații despre curs poți afla aici.

De asemenea, cei interesați se pot înscrie aici până pe 20 aprilie. Înscrierea la curs garantează cursanților acces gratuit la software UiPath, asistență de la experții UiPath și, pentru cei care termină cursul, un certificat de absolvire.