Mihaela va deține 25% din acțiunile startup-ului.

”M-am alăturat echipei PriceFlux pentru ca am mare încredere în acest proiect și consider că putem să îl lansăm cu succes pe alte piețe din Europa. Colegii mei (ceilalți trei cofondatori Peter Lupu, Sorin Cristea și Vlad Călățoiu) care au construit platforma PriceFlux au reușit să creeze un produs foarte bun și competitiv, astfel încât pe piața de soluții de monitorizare și automatizare de prețuri nu există în acest moment o soluție la fel de eficientă și cuprinzătoare. După lansarea oficială la începutul acestui an, am reușit să avem deja primii 10 clienți în România, printre care unii dintre cei mai mari jucători pe piața de retail locală, care fac parte din grupuri internaționale. Suntem deja în discuții avansate cu lanțuri internaționale care se află și în România și suntem încrezători că vom putea dezvolta activitatea și pe alte piețe în curând”, ne-a spus Mihaela.

Ce face PriceFlux

Serviciul PriceFlux ajută magazinele online să stabilească și să actualizeze în timp real prețurile produselor, în funcție de diferiți factori de piață precum: ofertele furnizorilor, prețurile magazinelor concurente, stocul disponibil, istoric.

Spre deosebire de alte astfel de produse de pe piață, PriceFlux automatizează procesul de potrivire a produselor cu ajutorul unui algoritm de machine learning, astfel încât clientul nu mai este nevoit să își definească manual produsele sau categoriile de produse ale căror prețuri dorește să le monitorizeze.

Aflați din acest material mai multe detalii despre PriceFlux.

PriceFlux ajută magazinele online să monitorizeze prețurile competitorilor pe produse concurente similare, cum ar fi cele cu care concurează direct, pentru ca au aceleași caracteristici, cum este cazul telefoanelor mobile sau al altor gadget-uri.

Mihaela Becheru lucrează de 10 ani în PR și comunicare. În ultimii ani a început să lucreze aproape exclusiv cu startup-uri de tehnologie din România, pentru a le ajuta să își promoveze activitatea și produsele și să se lanseze pe diferite piețe la nivel internațional.

”Am lucrat 3 ani de zile pentru startupurile din grupul M3 Holdings: Moneymailme, Modex și M3Payments, după care am decis să îmi extind activitatea pentru a face consultanță independent pentru mai multe astfel de companii de tehnologie inovatoare. Astfel, pentru că sunt de părere că este o zonă cu foarte mult potențial în România, acum doi ani am lansat firma mea de consultanță pentru startupuri PR Council. PriceFlux este în acest moment singurul dintre startupurile cu care colaborez, îm care mă implic în calitate de co-fondator, fiind apropiată de echipă și o mare susținătoare a produsului încă de la începutul dezvoltării acestuia”, ne-a precizat Mihaela.