În anii precedenți am organizat în cadrul iCEE.fest competiția 200 Seconds of Fame, unde startup-urile care aplicau intrau în sesiunea de pitching în fața juriului.

Anul acesta GapMinder Venture Partners duce competiția la un nou nivel și pune la bătaie un premiu de 50.000 de euro de tip notă convertibilă (o formă de împrumut, nerambursabil, convertibil în acțiuni la o evaluare viitoare a companiei) pentru startup-ul cel mai convingător de la competiția The UPGRADE 100 Floors Elevator.

Cum ajungi pe scenă să prezinți?

 • Intră pe site-ul UPGRADE 100 aici ca să vezi toate detaliile, dar e simplu.
 • Trimite un pitch deck scurt la email-ul 100@start-up.ro până pe 3 iunie (finalul zilei).
 • Juriul va decide cei 15 finaliști până pe 9 iunie. Toți aplicanții vor fi anunțați prin email dacă ajung în finală sau nu și trebuie să confirme prezența la eveniment.
 • Pregătește-te să urci pe scena UPGRADE 100 unde vei pitch-ui timp de 3 minute și 30 de secunde în fața membrilor juriului. Miza este investiția de 50.000 de euro din partea GapMinder Venture Partners. La finalul pitch-ului vei primi și întrebări.
  Nu uita că pitch-ul e în limba engleză și trebuie să te încadrezi în timp. Pitch deck-ul trimis pe mail poate fi folosit și pe scenă. Competiția The UPGRADE 100 Floors Elevator are loc pe 14 iunie.

Conținut toată ziua pentru startup-uri și antreprenori

Prezentatorul scenei de startup-uri din cadrul UPGRADE 100 este Octavian Palade, Events&Content Strategist la start-up.ro. El va conduce discuția de-a lungul întregii zile de pe scena UPGRADE Stage 2.

Cei care vor să vină în public la scena de startup-uri și au deja o companie, pot da un mail aici și să motiveze ce de ce merită să fie în public, gratuit.

Bilete pentru întreg evenimentul UPGRADE 100 special pentru startup-uri vor fi puse în vânzare de mâine pe site-ul evenimentului. Click aici pentru a intra în pagina de cumpărare a biletelor.

UPGRADE Stage 2 are loc pe 14 iunie și propune o agendă de interes pentru orice startup care se respectă din România, prin prezența unor investitori de calibru din România și Europa, în căutare de companii cu potențial de creștere la nivel global.

Ziua va fi deschisă la ora 11 cu o dezbatere condusă de Octavian Palade despre oportunitățile de finanțare la orice nivel al dezvoltării ai fi cu Radu Georgescu (Partner Gecad Ventures), Ondrej Bartos (General Partner Credo Ventures), Krzysztof Palucki (Associate OTB Ventures), Dan Mihăescu (GapMinder), Panagiotis Karampinis (Managing Director Endeavor Greece).

De la 11.30 pe scenă vor fi growth hackeri care să te învețe cum să-ți crești afacerea. Ben Kaplan (PR Hacker) va vorbi despre cum să ajungi în presă, Ferdinand Goetzen (Recruitee) va vorbi despre cum să construiești cea mai bună echipă, iar Theodore Moulos și Adrian Vlasiu de la GrowthRocks vor aduce 13 motive pentru care să faci growth hacking.

O scenă dedicată startup-urilor din România nu ar fi completă fără UiPath, primul unicorn născut în România. Reprezentanții UiPath vor aduce sfaturi despre cum să crești, cum să atragi investiții și ce urmează după.

Sesiunea a doua de pe scena de startup-uri - UPGRADE Stage 2 - va începe cu o adevărată agora a investitorilor, în care la aceeași “masă” vor sta potențiale sute de milioane de euro reprezentate de fondurile de investiții pe care aceștia le reprezintă. Printre cei care vor discuta cele mai importante aspecte investiționale pentru startup-urile din regiune sunt:

 • Dimitris Kalavros-Gousiou - Velocity Partners VC
 • Ondrej Bartos - Credo Ventures
 • Mihai Sfințescu - Abilito Capital
 • Iulian Cîrciumariu - V7 Capital
 • Dragoș Stănescu - O Day Capital
 • Cosmin Ochișor - GapMinder Venture Partners
 • Mihaly Szalontay - Flashpoint Venture Capital
 • Mălin Ștefănescu - TechAngels România
 • Panagiotis Karampinis - Endeavor Greece

După o scurtă pauză, Orange își va prezenta câteva dintre echipele care au participat la acceleratorul Orange Fab. Alături de Monica Obogeanu, pe scenă vor urca Vlad Cazan (Kfactory), Bogdan Nourescu (CBNAgro.tech), Vlad Bușilă (Mozaik), Radu Motișan (uRADmonitor) și Adina Roșca (Fundația Orange).

Demo Day al programului Techcelerator

Techcelerator este programul de accelerare care se adresează startup-urilor românești de tehnologie. Prezent în București și Cluj-Napoca, Techcelerator este primul accelerator din România care alocă fonduri pentru dezvoltarea companiilor aflate în faza de (pre)accelerare. Investițiile în companiile participante sunt oferite de partenerul strategic GapMinder Venture Partners. Sunt vizate companiile inovatoare, care apreciază că au potențial ridicat de dezvoltare și extindere la nivel internațional, din industrii în creștere, precum: FinTech, PropTech, transformare digitală, securitate cibernetică, inteligență artificială, soluții IT pentru sănătate, AgTech și altele. Evenimentul DemoDay al rundei 3 a programului va preceda competiția UPGRADE 100, oferind susținătorilor ecosistemului de startup-uri din Romania o seara memorabilă..

Ziua se încheie cu pitch-urile celor maximum 15 startup-uri selectate în cadrul The UPGRADE 100 Floors Elevator. Premiul va fi de 50.000 de euro, dar stai aproape, vom reveni cu noi surprize pentru startup-urile participante.

Înscrie-te aici ca să vii pe scena Upgrade 100 cu startup-ul tău, în fața a peste 12 investitori de calibru!.