Înainte de orice, dacă ai un startup, nu uita să te înscrii în competiția de pitching 100 Floors Elevator Pitch. Ce trebuie să faci? Ne trimiți un pitch deck la 100@start-up.ro.

Oportunitate pentru studenți

Studenții au gratuitate la UPGRADE 100 cu ajutorul Burselor Linde, care le permite să ajungă gratuit la eveniment.

“În fiecare an primim mesaje de genul: <Copilul meu ar vrea să vină la festival, există și sistem de plată în rate?> . 50% discount pentru elevi si studenţi nu e suficient, încă, în România de azi. Ne bucurăm că putem continua acest program datorită noului nostru partener, Linde”, spune fondatorul festivalului, Dragoș Stanca.

Cum poți obține bursa UPGRADE 100 by Linde? Intră pe pagina dedicată proiectului și înscrie-te sau fă o propunere de caz special care merită să participe la festival (elevi și studenţi cu posibilităţi materiale reduse, cu merite deosebite etc).

În cazul în care numărul cazurilor propuse ce se vor califica la program va depăsi capacitatea maximă posibilă, criteriul de departajare va fi cel cronologic, în funcţie de momentul înscrierii.

Înscrie-te aici dacă ești student.

Bilete reduse sau gratuite pentru startup-uri

Startup-urile au două oportunități la UPGRADE 100. Dacă ai o companie și vrei să participi la tot evenimentul de două zile, unde sunt peste 6 scene de conținut, poți să primești reducere de 50% dacă trimiți un mail la tickets@iceefest.com.

Poți să intri și pe site și să cumperi un bilet special de startup-uri care costă doar 75 de euro. Pentru a intra la tot festivalul, te costă 390 de euro, dar dă un mail la adresa de mai sus.

Ce conținut ai pentru startup-ul tău? Sunt două scene importante - Upgrade Scene 2 și Focus Stage 4.

Pe Upgrade Scene 2 va fi competiția de pitching pentru startup-uri 100 Floors Elevator, iar înainte vor fi diferite paneluri și speech-uri ale investitorilor internaționali, dar și a unor growth hackeri care te vor învăța cum să crești startup-ul.

Iată câțiva dintre cei prezenți:

Sesiunea a doua de pe scena de startup-uri - UPGRADE Stage 2 - va începe cu o adevărată agora a investitorilor, în care la aceeași “masă” vor sta potențiale sute de milioane de euro reprezentate de fondurile de investiții pe care aceștia le reprezintă. Printre cei care vor discuta cele mai importante aspecte investiționale pentru startup-urile din regiune sunt:

 • Dimitris Kalavros-Gousiou - Velocity Partners VC
 • Ondrej Bartos - Credo Ventures
 • Mihai Sfințescu - Abilito Capital
 • Iulian Cîrciumariu - V7 Capital
 • Dragoș Stănescu - O Day Capital
 • Cosmin Ochișor - GapMinder Venture Partners
 • Mihaly Szalontay - Flashpoint Venture Capital
 • Mălin Ștefănescu - TechAngels România
 • Panagiotis Karampinis - Endeavor Greece

După o scurtă pauză, Orange își va prezenta câteva dintre echipele care au participat la acceleratorul Orange Fab. Alături de Monica Obogeanu, pe scenă vor urca Vlad Cazan (Kfactory), Bogdan Nourescu (CBNAgro.tech), Vlad Bușilă (Mozaik), Radu Motișan (uRADmonitor) și Adina Roșca (Fundația Orange).

Focus Stage 4 e Acces2Finance și e intermediată de Spherik Accelerator. În a doua zi a festivalului vor fi diferiți actori ai ecosistemului investițional din regiune, precum Andrew Wrobel (Emerging Europe), Augustin Radu (IMT Starter), Sveatoslav Vizitiu (Wello), Aleksandra Karan (Serbia Start Up), Dragoș Nicolaescu (Business Angel), Anu Oks (Estonian Business Angels Networks).

Scena Focus Stage 4 va vorbi despre secretele ecosistemului european, despre cum să începi aici și să crești în toată lumea.

Câștigă 50.000 de euro pentru startup-ul tău

Anul acesta GapMinder Venture Partners duce competiția la un nou nivel și pune la bătaie un premiu de 50.000 de euro de tip notă convertibilă (o formă de împrumut, nerambursabil, convertibil în acțiuni la o evaluare viitoare a companiei) pentru startup-ul cel mai convingător de la competiția The UPGRADE 100 Floors Elevator.

Cum ajungi pe scenă să prezinți?

 • Intră pe site-ul UPGRADE 100 aici ca să vezi toate detaliile, dar e simplu.
 • Trimite un pitch deck scurt la email-ul 100@start-up.ro până pe 3 iunie (finalul zilei).
 • Juriul va decide cei 15 finaliști până pe 9 iunie. Toți aplicanții vor fi anunțați prin email dacă ajung în finală sau nu și trebuie să confirme prezența la eveniment.
 • Pregătește-te să urci pe scena UPGRADE 100 unde vei pitch-ui timp de 3 minute și 30 de secunde în fața membrilor juriului. Miza este investiția de 50.000 de euro din partea GapMinder Venture Partners. La finalul pitch-ului vei primi și întrebări.
  Nu uita că pitch-ul e în limba engleză și trebuie să te încadrezi în timp. Pitch deck-ul trimis pe mail poate fi folosit și pe scenă. Competiția The UPGRADE 100 Floors Elevator are loc pe 14 iunie.

Prezentatorul scenei de startup-uri din cadrul UPGRADE 100 este Octavian Palade, Events&Content Strategist la start-up.ro. El va conduce discuția de-a lungul întregii zile de pe scena UPGRADE Stage 2.

Cei care vor să vină în public la scena de startup-uri și au deja o companie, pot da un mail aici și să motiveze ce de ce merită să fie în public, gratuit.

Bilete pentru întreg evenimentul UPGRADE 100 special pentru startup-uri vor fi puse în vânzare de mâine pe site-ul evenimentului. Click aici pentru a intra în pagina de cumpărare a biletelor.

UPGRADE Stage 2 are loc pe 14 iunie și propune o agendă de interes pentru orice startup care se respectă din România, prin prezența unor investitori de calibru din România și Europa, în căutare de companii cu potențial de creștere la nivel global.

Ziua va fi deschisă la ora 11 cu o dezbatere condusă de Octavian Palade despre oportunitățile de finanțare la orice nivel al dezvoltării ai fi cu Radu Georgescu (Partner Gecad Ventures), Ondrej Bartos (General Partner Credo Ventures), Krzysztof Palucki (Associate OTB Ventures), Dan Mihăescu (GapMinder), Panagiotis Karampinis (Managing Director Endeavor Greece).